Viimeisimmät julkaisut

Polyflor Bloc PUR

Uutta, tyylikästä, yksinkertaista…

rtv_pu_1Julkisen tilan lattiapäällystevalmistaja Polyflor on tuonut valikoimiinsa uudentyyppisen tuotteen – yksivärisen lattiapäällysteen, Bloc PUR. Tällä tuotteella on pyritty vastaamaan Euroopassa kasvavaan kysyntään harmonisille yksivärisille sävyille. Tuotteen erilaisuus muihin kalvopintaisiin tuotteisiin nähden on sen läpivärjätyssä pintakalvossa ja pinnan martioinnissa. Tällä on saatu aikaan lattiapäällysteelle harvinainen täysin heijastamaton pinta. Adjektiivit moderni ja tyylikäs kuvaavatkin Bloc PUR päällystettä erinomaisesti. Toimistot ja muut lattiapäällysteeltä erityistä hillittyä tyylikkyyttä vaativat kohteet ovat Bloc PUR:n maailmaa. Blocin väriskaala sisältää kattavan valikoiman sävyjä näyttävästä kirkkaan punaisesta hillityn harmaan eri sävyihin, ja istuu ulkonäöltään hyvin yhteen esim. tekstiililattian kanssa.

rtv_pu_2Tasavärisyys yhdessä heijastamattomuuden kanssa tekee Bloc PUR:sta myös erinomaisen lattiapäällysteen hoivakotisektorille ja muihin vastaaviin tiloihin joissa halutaan heijastamatonta ja selkeää lattiapintaa.

Bloc PUR:n kokonaispaksuus on 2,0 mm ja sen pigmentoidun pintakalvon paksuus on 0,7 mm. Käyttöluokka (EN 685) on 23/34/43 ja kulutuksen kesto on parhaassa T-luokassa.

Kuten kaikissa muissakin Polyflorin PUR matoissa, myös Bloc PUR omaa vahvan ristiin ruiskutetun polyuretaanipinnan joka yhdessä erittäin tiheän ja laadukkaan pintakerroksen kanssa tekee siitä erittäin helposti puhtaana pidettävän päällysteen. Bloc PUR:n hoito ei poikkea muista Polyflor PUR tuotteiden hoidosta, vaan hoito suoritetaan samoin helpoin menetelmin ja välinein kuin muutkin PUR matot.

www.rtv.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>