Viimeisimmät julkaisut

Pohjola Rakennus ja OP-vuokratuotto rakentavat toimistotilaa ja asuntoja Tampereen Ratinaan

Pohjola Rakennus Oy Häme ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Pohjola Rakennus urakoi kuusikerroksisen kerrostalon ja pysäköintihallin muodostaman Asunto Oy Tampereen Ratinan Arvon.

Havainnekuva. Kuva: Pohjola Rakennus Oy Häme

”Ratinan Arvon hanke on hyvä osoitus Tampereen kaupungin halusta saada uusia hankkeita käyntiin keskustan alueelle. Alun perin viisikerroksinen toimistorakennuskaava muutettiin poikkeusluvalla asuin- ja toimistohybridihankkeeksi. Tarvitsimme lisää toimistotilaa henkilöstöllemme ja saimme hankkeen käyntiin nopeasti, kun muutimme ylimmät kerrokset asumiselle”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtaja Miikka Routama.

As Oy Tampereen Ratinan Arvoon rakentuu 44 huoneistoa sekä 4 liike- ja toimistotilaa. Lisäksi asuntoyhtiöön tulee yhteensä 28 paikkainen autohalli. Kohteen asunnot ovat tehokkaita ja toimivia yksiöitä sekä kaksioita.

”Ratinan Arvo täydentää erinomaisesti asunto- ja toimitilatarjontaamme Ratinan alueella. Haluamme tarjota vuokralaisillemme laadukkaat ja toimivat tilat. Hanke sopii hyvin rahaston strategiaan rakentaa keskeisille sijainneille kysyntää vastaavia asuntoja ja toimitiloja”, sanoo OP-Vuokratuoton salkunhoitaja Antero Tenhunen

Pohjola Rakennus Oy Häme ja Kingspan Insulation Oy vuokralaiseksi Ratinan Arvoon

Ratinan Arvon liike- ja toimistotilat sijaitsevat rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa. Kingspan Insulation Oy uudet 260 m2:n  toimistotilat tulevat 1. kerrokseen. Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitilat toteutetaan rakennuksen 2. kerrokseen ja ovat laajuudeltaan 411 m2. Vapaana on vielä 132 m2:n vuokrattava liiketila katutasossa.

”Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää tilaa työntekijöillemme ja Ratinan Arvo tulee Tampereelle keskeiselle paikalle, johon on helppo tulla. Ratinan Arvossa otetaan myös hyvin huomioon rakenteellinen energiatehokkuus, joten tämäkin tukee Kingspan Insulation Oy:n arvoja”, kertoo Kingspan Insulation Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Pohjoismäki.

As Oy Tampereen Ratinan Arvo

– kuusikerroksinen kerrostalo, 44 asuntoa, 4 liike- ja toimistotilaa sekä 28 paikkainen pysäköintihalli

– asuntojen koot 26,0 m2–47,0 m2

– rakentaminen käynnistyy maaliskuussa 2017 ja kohde valmistuu huhtikuussa 2018

–  Voimakatu 18, Tampere


Pohjola Rakennus Oy Häme on osa Pohjola Rakennus Groupia, joka toimii lisäksi Uudellamaalla sekä Länsi-, Itä- ja Keski-Suomessa. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja olemme suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Lisäksi toteutamme liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infrakohteita sekä Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Konserni työllistää yhteensä lähes 2 000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on yli 150. Kasvatimme vuonna 2015 liikevaihtoa 48 %. Vuonna 2016 jatkoimme voimakasta kasvua ja liikevaihtomme tulee olemaan noin 190 miljoonaa euroa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>