Viimeisimmät julkaisut

Pohjoismaiden paras IoT-startup löytyy Suomesta

– 720° palkittiin sisäilmavalvontaratkaisustaan

720Pysyvää sisäilmavalvontaa tarjoava 720° sai parhaan IoT-eli esineiden internet-kasvuyrityksen palkinnon Nordic Startup Awardsissa. Kilpailu on tarkoitettu viiden vuoden sisään perustetuille yrityksille, jotka haluavat muuttaa alansa normaaleja käytäntöjä.

– Ratkaisumme löytyy jo useista Suomen merkittävimmistä yrityksistä ja meille onkin suuri kunnia saada tunnustusta myös pohjoismaiselta, kovatasoiselta startup-yhteisöltä, sanoo 720°:n operatiivinen johtaja Rick Aller.

720° sisäilmavalvonta mittaa ja analysoi reaaliaikaisesti ilmanlaatua, kuten lämpötilaa, hiilidioksiditasoja, ilmankosteutta, pienhiukkasia ja VOC-päästöjä. Samalla järjestelmällä voidaan valvoa myös melun tasoa ja erottaa siitä puheäänen sekä häiritsevän keskustelun osuus. Henkilöstön on mahdollista seurata mittaustuloksia itse ja lähettää järjestelmän kautta palautetta, jolloin järjestelmä analysoi datan ja löytää syitä työntekijöiden kokemuksille.

– Haluamme, että kaikki voisivat elää ja työskennellä puhtaassa sisäilmassa. Tarjoamalla sisäilmasta jatkuvaa mittausdataa, mahdollisiin poikkeuksiin tai ongelmiin pystytään puuttumaan heti, ilman tarvetta kalliisiin kertaluonteisiin mittauksiin, Aller kertoo.

Paras IoT-startup -sarjan palkintokriteereinä oli teknologian kehittäminen, jolla edistetään tietotekniikan, datan ja yhteiskunnan välistä vuorovaikutusta. Idean ainutlaatuisuus, ongelmanratkaisukyky ja yrityksen kasvupotentiaali olivat myös palkintoedellytyksiä.

Palkinnon myötä 720° osallistuu pohjoismaisena ehdokkaana kansainväliseen Global Startup Awardsiin.


720 Degrees on suomalainen sisäilmaston asiantuntija, jonka pysyvä sisäilmavalvonta mittaa ja analysoi sisäilman laatua, lämpöviihtyvyyttä ja melutasoja. www.720.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>