Viimeisimmät julkaisut

PMK-tornin rakentaminen Tampereelle käynnistyy marraskuussa

Viimeinen sinetti PMK-Tornin toteutumiselle saatiin 1.11.2016, kun hankkeen rakennuslupa tuli lainvoimaiseksi. Edellisellä viikolla otettiin niin ikään tärkeät askeleet, kun PMK-tornin tontti siirtyi Pohjola Rakennuksen hallintaan.

”Viimeinen siunaus on nyt saatu hankkeelle ja rakentaminen pääsee käynnistymään. Myös ennakkomarkkinointi onnistui hienosti ja hyvä varaustilanne mahdollistaa rakentamisen aloittamisen. Suuresta kiinnostuksesta kertoo se, että ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä ensimmäisten tuntien aikana varattiin 65 % asunnoista”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtaja Miikka Routama.

PMK-Tornin rakennuslupa sai lainvoiman 1.11.2016 ja rakentaminen käynnistyy marraskuussa.

PMK-Tornin rakennuslupa sai lainvoiman 1.11.2016 ja rakentaminen käynnistyy marraskuussa.

Rakennustyöt alkavat marraskuun aikana purkutöillä ja naapurissa sijaitsevan PMKtalon perustusten vahvistustöillä. Varsinaiset rakennuksen runkotyöt aloitetaan ensi keväänä.

Maanantaina 24.10. allekirjoitettiin tonttikauppa kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy:n sekä tontti-sijoittaja Mandatum Life Vuokratontit 2 Oy:n kesken. Samanaikaisesti Pohjola Rakennus ja tontti-sijoittaja allekirjoittivat tontista 80 vuoden mittaisen maanvuokraussopimuksen.

”PMKtalon yhteyteen rakentuu PMK-torni -asuinrakennus. PMKtalo on toiminut alun perin puuvillatehtaiden myyntikonttorina. Se on myös tulevaisuudessa merkittävä rakennus Tampereen kaupunkikuvassa. Asemakaavauudistuksen myötä rakennuksen suojelu vahvistui ja samassa yhteydessä PMKtalon yhteyteen kaavoitettiin asuntorakennusoikeutta. Renor jatkaa PMKtalon omistajana ja vuokraa talosta toimitilaa asiakkailleen. Alueen uusien liikenneyhteyksien myötä talon saavutettavuus ja sijainti osana kehittyvää ratapihan aluetta paranee entisestään. PMK-tornin myötä saamme lukuisia uusia naapureita ja toivotammekin PMK-tornin tulevat asukkaat jo tässä vaiheessa tervetulleiksi”, kertoo Renor Oy:n toimitusjohtaja Timo Valtonen.

PMK-Torni
– Torni rakennetaan Tammelan kaupunginosaan PMK-talon jatkeeksi
-12-kerrosta, 76 asuntoa
– kohde valmistuu vuodenvaiheessa 2018-2019
– asuntojen koot vaihtelevat 28,5 neliöstä 107,5 neliöön
Lisätietoja PMK-Tornista: www.pmktorni.fi


Pohjola Rakennus Oy Häme on osa Pohjola Rakennus Groupia, joka toimii lisäksi Uudellamaalla sekä Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa. Pohjola Rakennus on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja olemme suurimpia asuntorakentaja Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Lisäksi toteutamme liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infrakohteita sekä Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Konserni työllistää yhteensä noin 1 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on 150. Kasvatimme vuonna 2015 liikevaihtoa 48 % ja tänä vuonna tavoittelemme 180 miljoonan euron liikevaihtoa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan.www.pohjolarakennus.fi

Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä. www.renor.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>