Viimeisimmät julkaisut

Pitkän linjan it-alan johtaja Sami Ranta kodinturvayritys Verisuren Suomen toimitusjohtajaksi

Tiedon portfoliojohtaja Sami Ranta siirtyy voimakkaasti kasvavalle alalle Suomen johtavaan kodinturvayritykseen. Verisurelle häntä houkutteli teknologinen edelläkävijyys ja ympärivuorokautinen palvelu yhdistettynä tärkeään missioon, kotien, perheiden ja pienyritysten turvaamiseen.

Kuva: Sami Ranta.

Uransa teknologiayrityksissä Nokialla, Microsoftilla ja Tiedolla tehnyt Sami Ranta siirtyy luotsaamaan kodeille ja pienyrityksille valvottuja hälytysjärjestelmiä tarjoavaa Verisure Suomea erittäin myönteisessä markkinatilanteessa.

– Kodin suojaaminen valvotulla hälytysjärjestelmällä on kasvava trendi Suomessa. Verisuren hälytysjärjestelmällä suojattujen kotien määrä on parin viime vuoden aikana kasvanut kymmeniä prosentteja ja tulemme kuluvan vuoden aikana palkkaamaan lisää yli 50 kodinturva-alan ammattilaista eri puolelle Suomea, Ranta sanoo.

Ennen Verisurelle siirtymista Ranta toimi Tiedolla portfoliojohtajana vastuullaan uusien tietojärjestelmäpalveluiden kehitys pohjoismaisille asiakkaille. Hän on työskennellyt teknologiapalveluiden parissa Suomen lisäksi myös Kiinassa ja Britanniassa. Loikka ohjelmistojen parista turvallisuusalalle käy luontevasti.

– Verisure yhdistää vahvan teknologia- ja digiosaamisen ympärivuorokautiseen hälytyskeskuspalveluun, minkä avulla suojataan sitä kaikkein tärkeintä, koteja ja perheitä, sekä helpotetaan arkea älykotiratkaisuilla. Tämä on upea yhdistelmä, jolla on valtava markkinapotentiaali Suomessa.

Suomessa noin viidellä prosentilla pientaloista on ammattimaisesti valvottu hälytysjärjestelmä. Vastaava luku on Ruotsissa noin 20 prosenttia ja Norjassa 30 prosenttia.

– Vahvasta teknologiaosaamisesta kertoo osaltaan se, että Verisure nimettiin Ruotsin Mobile Awards -kilpailussa vuoden IoT-yritykseksi. Tulemme myös jatkossa pysymään kehityksen kärjessä uusilla teknisillä ratkaisuilla sekä kehittämällä entisestään Verisuren mobiilisovelluksen ominaisuuksia kodin ja hälytysjärjestelmän ohjaamiseen.

Fakta: Verisure Oy

• Tarjoaa ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä koteihin ja pienyrityksiin.
• Osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää
• Toiminut Suomessa vuodesta 1994
• Verisuren palvelua käyttää yli 200 000 suomalaista
• Henkilöstöä Suomessa 261

 

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Tarjoamme ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä. Palveluamme käyttää jo yli 200 000 suomalaista ja käsittelemme yli 20 000 hälytystä kuukaudessa. Teknologisesti edistykselliset turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen valvontaan ovat palvelumme perusta, jonka avulla parannamme kotien turvallisuutta. Verisuren hälytysjärjestelmän älykkäät ominaisuudet ja mobiilisovellus tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa koko perheelle. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 2.2 miljoonaa asiakasta ja työllistää yli 10 000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>