Viimeisimmät julkaisut

Pikkuparlamentin katolle aurinkovoimala

Pikkuparlamentin katolle asennetaan toukokuun 2017 aikana aurinkovoimala, joka palvelee rakennusta seuraavat vuosikymmenet

Kuva: Assemblin Oy/ Pikkuparlamentti kuva asentajasta katolla

Voimalan tuottaman sähkön avulla saadaan energiaa kiinteistön valaistukseen, ilmastointiin ja eri laitteiden lataukseen.

Assemblin  on ollut mukana  Eduskuntatalon  peruskorjauksessa vuodesta 2008. Eduskuntatalo on valmistunut vuonna 1931, ja nyt saneerattavaan päärakennukseen ei ole aikaisemmin tehty täydellistä peruskorjausta.  Lisänä eduskuntatalon peruskorjaukseen rakennuksen energiantuotanto päivitetään hyödyntämällä jatkossa aurinkovoimaa osana historiallisen rakennuksen kokonaisenergiataloutta. Perusparannuksen jälkeen eduskunta saa käyttöönsä täysin entisöidyt ja energiatehokkaammat tilat.

Pikkuparlamentin katolle asennetaan toukokuun 2017 aikana aurinkovoimala, joka palvelee rakennusta seuraavat vuosikymmenet. Voimalan tuottaman sähkön avulla saadaan energiaa kiinteistön valaistukseen, ilmastointiin ja eri laitteiden lataukseen. Aurinkoenergia on otettavissa käyttöön heti peruskorjauksen valmistuttua. Aurinkovoimalaratkaisu on osoitus vastuullisesta päätöksenteosta.

Assemblin Tekniset Palvelut  toteuttaa aurinkovoimalan yhdessä yhteistyökumppanimme Lem-Kem Oy:n kanssa. Lem-Kem Oy on toiminut kiinteistöalalla yli 30 vuotta ja he toimittavat toimittavat energiatehokkaita aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen periaatteella.

 

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>