Viimeisimmät julkaisut

Pihlan oviin korkean turvallisuusluokan Matrix-lukitus

Ikkuna- ja ovivalmistaja Pihlan ulko-oviin on saatavana uusi Matrix-lukitus, jolla on Euroopassa korkein turvallisuusluokitus. Korkean laadun takeena lukituksella on Suomessa alan pisin takuu.

Suomessa tapahtuneiden asunto- ja mökkimurtojen määrä on kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa. Ovien lukitsemisella ja lukituksen laadulla on tärkeä rooli murtojen ehkäisemisessä. Itse lukon turvallisuuden lisäksi on tärkeää, että avaimen laiton kopioiminen on tehty erittäin vaikeaksi.

Ainutlaatuisen haittamekanismin ja avaimen ansiosta Matrix-lukitus on erittäin turvallinen ja se luokitellaan korkeimpaan turvallisuusluokkaan.

Ikkuna- ja ovivalmistaja Pihlan kaikkiin ulko-, parveke-, varasto- ja liukuoviin soveltuva uusi Matrix-avain ja -lukkosylinteri kestävät kulutusta vaativimmissakin olosuhteissa. Äärimmäisen luja nikkelihopeinen avain kestää jopa miljoona avausliikettä. Matrix-avainjärjestelmällä on alalla poikkeavan pitkä viiden vuoden takuu.

Matrixin valmistaa yksi maailman suurimmista lukkovalmistajista Dormakaba Itävallassa. Ainutlaatuisen haittamekanismin ja avaimen ansiosta lukitus on erittäin turvallinen ja se luokitellaan korkeimpaan turvallisuusluokkaan. Avainta on lähes mahdoton kopioida laittomasti ja lisäavaimia voi teettää ainoastaan lukituskohtaisella avainkortilla valmistajan valtuuttamassa lukkoliikkeessä.

Uuden Matrix-lukituksen käyttäminen on helppoa ja huoletonta. Valittavana on kaksi eri lukitustapaa käyttötottumusten ja -tarpeiden mukaan. Ovi voidaan lukita joko yksinkertaisesti painamalla kiinni tai ulkoa avaimella ja sisäpuolelta vääntönupista. Tällöin avaimet eivät jää vahingossa sisälle ja oven saa lukittua sisältä avaamatta ovea.

Uusi Matrix-lukitus korvaa Pihlalla nykyisin käytössä olevan Dorma IX-6 -avainjärjestelmän.


Pihla on suomalainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruoveden kunnassa.

Pihla ikkunoita ja ovia käytetään vuosittain tuhansissa omakotitaloissa, paritaloissa ja kerrostaloissa. Pihlan ikkunat ja -ovet sisältyvät myös useiden talotehtaiden talopaketteihin.

Pihla kuuluu maan suurimpiin ikkunavalmistajiin. Ammattitaitoinen palveluverkostomme palvelee koko Suomessa sekä kuluttajia, rakennusliikkeitä että taloyhtiöitä. Pihla on osa Inwidoa, joka on Euroopan suurin ikkunoiden toimittaja ja johtava ovien toimittaja.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>