Viimeisimmät julkaisut

Pienten tilojen hiljainen iv-laite Enervent Pinion markkinoille

Ensto Enervent on tuonut markkinoille uuden, rivitalo- ja kerrostaloasuntoihin tarkoitetun, erittäin hiljaisen Enervent Pinion –ilmanvaihtolaitteen.

Pienikokoinen Enervent Pinion soveltuu parhaiten kerros- ja rivitaloasuintoihin sekä pieniin omakotitaloihin. Se on oivallinen ratkaisu myös muissa rakennus- ja saneerausprojekteissa, joissa pienten tilojen ilmanvaihto toteutetaan erillisillä ilmanvaihtolaitteilla. Laite toimii energiatehokkaimmillaan ja hiljaisimmillaan, kun ilmamäärä on maksimissaan 67 l/s.

Enervent Pinion on hinnoiteltu tarjoamaan hyvän sisäilmaston suurissakin projekteissa kustannustehokkaasti.

Hiljainen ja energiatehokas

Enervent Pinion on erittäin hiljainen ilmanvaihtolaite ja siksikin se on hyvä ratkaisu kiinteistöissä, joissa äänitasolla on suuri merkitys. Laitteen äänitaso vaipan läpi 10 m² absorptiolla on vain 37 dB(A).

Energiatehokkaassa Enervent Pinionissa on pyörivä lämmönvaihdin ja kuten muutkin Enervent-ilmanvaihtolaitteet se kuuluu energialuokkaan A.

Joustava asentaa

Enervent Pinion voidaan asentaa joustavasti ja tarpeen mukaan eri tiloihin. Se voidaan yhdistää liesikupuun ja asentaa keittiöön lieden yläpuolelle, mutta tarvittaessa myös esimerkiksi eteiseen ja yhdistää liesikupuun kanavalla.

Liesikupu voi olla Enerventin kevään toinen uutuus, toukokuun alussa markkinoille tuleva H1, mutta myös joku muu soveltuva liesikupu.

Enervent Pinionia voi tietysti myös käyttää aivan tavallisena ilmanvaihtolaitteena, jolloin liesikupuliitäntä pidetään tulpattuna.

Laitteesta valmistetaan oikea ja vasenkätinen malli.

Enervent Pinion voidaan liittää myös Ruotsissa suositun ilmalämmityslaite Bacho ACJ:n korvaajaksi kehitettyyn kiertoilmalaite Ensto Energy Mixbox S:ään.

Enervent Pinionia voidaan ohjata monilla ulkoisilla kiinteistönohjausjärjestelmillä.

Haluatko lisää tietoa Suomen hienoimmista hankkeista?

Aina parhaat sisäolosuhteet

Enerventin ilmanvaihtolaitteet on kehitetty mahdollisimman energiatehokkaiksi, helposti ohjattaviksi ja parhaan sisäilman tarjoavaksi ilmanvaihtoratkaisuksi kulloiseenkin tarpeeseen ja olosuhteeseen. Niin tekninen suunnittelu kuin muotoilukin tehdään Enerventissa tarkkaan asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tuoteperhe on kasvanut vuosien mittaan alun perin omakotitalojen ilmanvaihtolaitteista hyvinkin monimutkaisiksi suurten kiinteistojen täydellisen ilmanvaihtojärjestelmän energiakeskuksiksi. Pyörivän lämmönsiirtimen tarjoaman erinomaisen lämmäntalteenoton ja mm. erilaisten lämpöpumppuratkaisujen hyödyntämisen kautta Enerventin ratkaisut edustavat alan huippua.

Enerventin ilmanvaihtojärjestelmämallistosta löytyy erityisen energiatehokkaita erikoistoiminnoilla varustettuja lämpöpumppulaitteita, mutta myös perusilmanvaihtoon tarkoitettuja malleja – niin uudisrakentamiseen kuin peruskorjauksinkin.  Monipuolisimmillaan kysymyksessä on täydellinen sisäilmastoratkaisu, johon kuuluu sisäilman lämmitys, jäähdytys ja kuivatus.

Lisätietoja: Lisätietoja: Jouko Viikkilä, GSM: 040 191 9330, jouko.vilkkila@ensto.com

Ensto Enervent Oy lyhyesti

Ensto Enervent on porvoolainen yritys, joka on valmistanut ilmanvaihtolaitteita yli 30 vuoden ajan.   Yrityksen missiona on alusta alkaen ollut tehokas sisäilmaston hallinta. Yritys tarjoaa asiakkailleen terveellisen ja mukavan asumisympäristön lisäksi raikasta sisäilmaa ja energiatehokkuutta. Yritys työllistää noin 70 henkeä. Ensto Enervent on ollut osa Ensto-konsernia vuodesta 2009.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>