Viimeisimmät julkaisut

Petri Lindh kehittämään tulitöiden turvallisuuskoulutusta Kiwalle

Turvallisuusalan tradenomi Petri Lindh aloitti 8.6.2020 tuotepäällikkönä Kiwalla. Hänen päävastuualueenaan on tulitöiden turvallisuuskoulutuksen vieminen kansainvälisille markkinoille uudistaen ja yhdenmukaistaen pätevöitymiseen liittyviä käytänteitä Euroopassa.

Lindh on aikaisemmin toiminut vastaavissa tehtävissä kansallisella ja pohjoismaisella tasolla.

”Meillä on pohjoismaissa pitkä historia tulitöiden turvallisuuden kehittämisessä ja sitä arvostetaan myös kansainvälisesti. Olen innoissani, että pääsen viemään koulutusta seuraavalle tasolle”, kertoo Lindh.

Lindhin YAMK-jatko-opinnot ovat keskittyneet palvelumuotoiluun ja digitaalisiin innovaatioihin, mikä näkyy myös hänen toimintatavassaan.

”Mielestäni digitalisaatio mahdollistaa koulutuksessa nykyistä asiakaslähtöisemmän kehittämisen ja palvelukokemuksen. Haluan osallistaa uudistamiseen globaalit yritykset ja nykyisen koulutusjärjestelmän sidosryhmät. Tärkeintä on, että tekemisessä huomioidaan mahdollisimman monta näkökulmaa. Yhdessä tekemällä meillä on mahdollista viedä suomalaista turvallisuusosaamista maailmalle.” toteaa Lindh.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>