Viimeisimmät julkaisut

Peter Muhonen nimitetty IFS Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2017 alkaen

Ekonomi Peter Muhonen on nimitetty IFS Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1. huhtikuuta 2017 alkaen. Vastuualueena on Suomen lisäksi Baltia. IFS on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP), kunnossapitojärjestelmien (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmien (ESM) maailmanlaajuisesti tunnustettu johtava kehittäjä ja toimittaja.

Muhonen tuli IFS Finland Oy:n palvelukseen vuonna 2002 ja toimii tällä hetkellä yhtiön Consulting Managerina. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Tapani Pohjonen siirtyy eläkkeelle.

45-vuotias Muhonen on viimeiset 15 vuotta toiminut Suomessa projektipäällikkönä useissa merkittävissä IFS-järjestelmän käyttöönottoprojekteissa. IFS Finlandin palveluksessa on noin 100 alan ammattilaista Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Asiakkaita Suomessa on noin 300. IFS Finland Oy:n lisäksi Muhonen toimii myös suomalaisen MainIoT Software Oy:n toimitusjohtajana. MainIoT Software siirtyi IFS Finland Oy:n omistukseen helmikuussa 2016 yrityskaupan myötä. Muhosella on takanaan vankka urheilutausta, sillä hän on pelannut aiemmin koripalloa maajoukkuetasolla.

“Keskitymme jatkossa investointiohjelmassamme erityisesti olemassa olevien ratkaisujen edelleen kehittämiseen globaalisti toimiville yrityksille sekä mobiilikäytön ja huoltoliiketoiminnan tarpeisiin. Lisäksi jatkamme voimakasta panostusta käyttäjäkokemuksen edelleen parantamiseksi. Uusia trendejä ovat kustannussäästöjä tuova tiedon automatisointi IoT-toiminnoista ja EOI, joka on Business Intelligence -ajattelun seuraava evoluutiovaihe. EOI-ratkaisut tarjoavat reaaliaikaista älykästä tietoa tehokkaista ja tehottomista toiminnoista, mikä parantaa ja nopeuttaa päätöksentekoa. Haluan tehdä töitä yhdessä tiimimme kanssa ja auttaa yhtiötä muokkaamaan näitä tulevaisuuden kilpailukykyä kasvattavia ratkaisuja”, Peter Muhonen sanoo.

Tapani Pohjosen mukaan nimityksen tavoitteena on ylläpitää yhtiön energisyys, kyky muuttua nopean kehityksen myötä ja turvata jatkuvuus:

“Peter Muhonen osoittaa sellaista johtajuutta, jota IFS Finland tulevaisuudessa tarvitsee. Olen ollut IFS Finlandin johdossa vuodesta 1999 ja nämä ovat olleet jännittäviä, unohtumattomia vuosia. Tänä aikana sekä yhtiö että toimialamme ovat käyneet läpi huimia muutoksia. On ollut antoisaa saada työskennellä näin sitoutuneiden ihmisten kanssa ja rakentaa alan johtavaa yritystä. Tiedän, että Peterillä ja IFS Finlandin tiimillä on kaikki ainekset rakentaa asiakkaillemme menestystä myös tulevaisuudessa”, Tapani Pohjonen sanoo.

IFS
IFS™ on maailmanlaajuisesti tunnustettu johtava kehittäjä ja toimittaja toiminnanohjausjärjestelmissä (ERP), kunnossapitojärjestelmissä (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmissä (ESM). IFS tarjoaa asiakkailleen läpinäkyvyyden omaan liiketoimintaan a ketterän reagointimahdollisuuden ulkoisiin muutoksiin. IFS on perustettu 1983 ja työllistää yli 2 800 henkilöä. IFS palvelee maailmanlaajuisesti yli miljoonaa käyttäjää oman tytäryhtiöverkostonsa ja kasvavan kumppaniverkostonsa kautta. Suomessa IFS Finland Oy Ab:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää: www.ifsworld.com.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>