Viimeisimmät julkaisut

TA:lta asumisoikeusasuntoja Espoon Kalajärvelle

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Espoon Kalajärvelle yhteensä 40 erillis- ja paritaloasuntoa. Asunnoista 34 on paritaloasuntoja ja 6 erillistaloasuntoja. Asunnot rakennetaan Kalajärven Örkkiniittyyn hyvien liikenneyhteyksien, päivittäispalvelujen ja ulkoilureittien äärelle. Asuinalue sijaitsee Vihdintien varrella Pohjois-Espoossa

Örkkiniityn havainnekuva

Örkkiniityn havainnekuva. Kuva: TA-Yhtiöt

Örkkiniityntielle ja Örkkirinteeseen rakennettavat paritalo- ja erillistaloasunnot ovat kooltaan 89-169 neliötä ja soveltuvat hyvin perheille. Asunnot ovat yksikerroksisia tai kaksikerroksisia ja osassa on osittainen kellarikerros. Kaikissa asunnoissa on terassit ja omat pihat. Asumismukavuutta lisäävät keraaminen liesi ja kaksi jää-pakastinkaappia. Kaikissa asunnoissa on varaus kevyttakalle, jollaisen voi halutessaan asennuttaa lisä- ja muutostyönä. Asuinhuoneissa on laminaatti- ja pesuhuoneissa laattalattiat

Asumisoikeusasuntojen arvioitu valmistumisaika on porrastetusti kesäkuusta lokakuuhun 2017. Haku asuntoihin on käynnissä ja jatkuu 25.9.2016 saakka. Asuntoihin voi hakea sähköisesti osoitteessa ta.fi.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asuntoon elinikäisen asumisoikeuden. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Pois muuttaessaan asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.


TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>