Viimeisimmät julkaisut

Peikko toimittaa 8,8 km betonilattiatuotteita Turkkiin

Peikko Groupin turkkilainen tytäryhtiö toimittaa 8,8 kilometriä liikuntasaumajärjestelmiä yhteen tuotanto- ja kolmeen varastorakennuskohteeseen eri puolilla Turkkia

Kuva: Peikko

Rakennusprojektin hankekehittäjä on EAE, johtava kansainvälisesti toimiva turkkilainen elektroniikkatuotteiden valmistaja. TERRA YAPI URETIM A.S. on hankkeen pääurakoitsija. Nyt saatu tilaus on suuren varastorakennusprojektin toiseen vaiheeseen, joka käsittää neljä erillistä rakennuskohdetta. Peikko on toimittanut jo aikaisemmin 6,5 kilometriä liikuntasaumajärjestelmiä projektin ensimmäiseen vaiheeseen vuosina 2014–2016.

“Tämän massiivisen varastorakennushankkeen ensimmäinen vaihe toteutettiin Peikon ratkaisuilla. Tämä toisen vaiheen suuri tilaus on osoitus asiakkaan luottamuksesta sekä Peikkoon että tuotteisiimme. Peikon liikuntasaumajärjestelmä tarjoaa luokkansa johtavan kuormansiirtokyvyn raskaasti liikennöidyille teollisille lattioille, ja se on erittäin helppo ja nopea asentaa, jotka molemmat olivat tärkeitä ominaisuuksia tässä projektissa”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Peikko Group lyhyesti:


Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 173 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 400 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>