Viimeisimmät julkaisut

Peikko Groupin Topi Paananen on Suomen paras kasvuyrittäjä

Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen on valittu Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi 2020 konsulttiyritys EY:n Entrepreneur of the Year -kilpailussa. Voiton myötä Paananen kilpailee yrittäjyyden maailmanmestaruudesta EY World Entrepreneur of the Year -kilpailussa, johon osallistuu yrittäjiä yli 50 maasta.

Topi Paananen

Konsulttiyritys EY:n järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailua on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan, ja tänä vuonna siihen osallistui 54 suomalaista kasvuyritystä.

Topi Paananen on toiminut Peikossa erilaisissa johtotehtävissä vuodesta 2005 lähtien. Näiden 15 vuoden aikana yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 200 miljoonaa euroa, josta orgaanista kasvua on ollut 95 %. Peikko on perustanut omat tuotantolaitokset 11 maahan, ja sillä on oma tekninen tuki sekä omat myyntitoiminnot yli 34 maassa.

– Olemme erittäin kiitollisia tästä tunnustuksesta. Se osoittaa, että olemme yhtiönä kehittäneet toimintaamme oikeaan suuntaan palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä palkinto kuuluu koko Peikon tiimille, joka on myös viime vuonna saavuttanut poikkeuksellisen hienoja tuloksia yhtiön volyymien kasvattamiseksi ja kannattavuuden merkittäväksi parantamiseksi, toteaa Topi Paananen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>