Viimeisimmät julkaisut

Peabin Saga Palvelutalo Lakeudenlinna harjannostajaiskorkeudessa

Seinäjoen keskustaan avautuu täyden palvelun Saga-Palvelutalo keväällä 2018

Täyden palvelun Saga-palvelutalon Seinäjoelle rakennuttaa Etera. Palveluntuotannosta vastaa Esperi Care –konserniin kuuluva Saga Care Finland Oy. Peab toimii KVR-urakoitsijana. Kuva: Peab

Rakennustyöt Eteran rakennuttamalla ja Peabin urakoimalla Saga Lakeudenlinnan työmaalla etenevät hyvää vauhtia ja kohde on harjannostajaiskorkeudessa.

Viisikerroksiseen palvelutaloon valmistuu 84 korkeatasoista senioriasuntoa ja 31-paikkainen ryhmäkoti ympärivuorokautiseen asumiseen. Saga-palvelutalo tarjoaa ikääntyneille huipputason vuokra-asumista ja ensiluokkaisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluita sekä monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Saga Lakeudenlinna on hyvä esimerkki palveluasumisesta, jossa asukas voi valita itselleen sopivan palvelupaketin.

Saga-palvelutalo on tällä hetkellä yksi suurimmista rakennusprojekteista Seinäjoen pohjoisessa kaupunginosassa. Hankkeella on merkittävä työllistävä vaikutus alueelle ja työmaan miesvahvuus tulee huipussaan olemaan 70 henkilöä.

Saga Lakeudenlinnan harjannostajaisia vietetään 16.8.2017 klo 14 osoitteessa Kutojankatu 6, Seinäjoki. Ohjelmassa on puheita ja viihdettä perinteisen hernekeiton kera. Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus myös päästä työmaakierrokselle Saga Lakeudenlinnaan.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. www.etera.fi kertoo enemmän.

Esperi Care -konserni tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa.  www.esperi.fi

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkeä, joista Suomessa noin 750 henkilöä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. www.peab.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>