Viimeisimmät julkaisut

Peab rakentaa Oululle 3,2 miljoonan keittiön

Peab Oy ja Liikelaitos Oulun Tilakeskus ovat allekirjoittaneet sopimuksen monitoimikeittiö Löökin rakentamisesta Oulun Ruskon kaupunginosaan. Kohteen maatyöt on aloitettu kesäkuussa.

Vanhoja valmistuskeittiöitä ei enää peruskorjata vaan niiden tuotantoa siirretään uuteen Löökiin. Valmistuvien uusien koulujen ja päiväkotien myötä hanke on kiireinen, sillä ateriamäärät tulevat lisääntymään. Vanhat valmistuskeittiöt toimivat jatkossa ruokaa vastaanottavina palvelukeittiöinä. Liikelaitos Oulun Serviisin käyttöön tulevassa tuotantokeittiössä valmistetaan päivittäin ruokaa noin 14 000 henkilölle. Hankkeen on määrä valmistua kesäkuussa 2017. Urakan arvo noin 3,2 miljoonaa euroa.

”Hanke on meille merkittävä ja sopii nykyiseen tuotantoomme mainiosti”, toteaa yksikönjohtaja Seppo Klemettilä Peabin Oulun yksiköstä.

Urakkahinnan lisäksi keittiön koneet ja laitteet maksavat arvion mukaan 1,3 miljoonaa euroa sekä muut tarvittavat laitteistot ja astiat 300 000 euroa.

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 13 000 henkeä, joista Suomessa noin 700 henkilöä. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,8 miljardia euroa. www.peab.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>