Viimeisimmät julkaisut

Pariisin ilmastokokouksen pääneuvottelijalle aurinkosähköt kotiin

Laurikan perheen aurinkosähköjärjestelmä on nimellisteholtaan 4,7 kilowattia ja se tuottaa vuositasolla arviolta noin 4000 kilowattituntia sähköä.

Laurikan perheen aurinkosähköjärjestelmä on nimellisteholtaan 4,7 kilowattia ja se tuottaa vuositasolla arviolta noin 4000 kilowattituntia sähköä.

Aurinkosähkön rakentaminen kiihtyy voimakkaasti Suomessa. Pariisin ilmastokokouksen pääneuvottelija TkT Harri Laurikka osallistui syksyllä Ilmastolupaus -kampanjaan, jossa tavalliset ihmiset lupaavat tehdä parhaansa vähentääkseen aiheuttamiaan ilmastopäästöjä – eli hiilijalanjälkeään – ainakin puolella kymmenen vuoden aikana. “Halusimme perheessä siirtyä Ilmastolupauksesta tekoihin ja panostaa vielä enemmän uusiutuvan energian lisäämiseksi. Jo aiemmin olemme investoineet maalämpöön. Näiden investointien myötä sähkölasku pienenee ja kiinteistön arvo nousee”, Laurikka toteaa. Asennuksen toteutti suomalainen Solarvoima OY.

Solarvoima OY toimittaa eri kokoisia aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella. Laurikan perheelle tehty asennus oli nimellisteholtaan 4,7 kilowattia ja se tuottaa vuositasolla arviolta noin 4000 kilowattituntia sähköä.

Lisätietoja:
Lauri Hietala, Solarvoima Oy, puh. 0407442580, lauri.hietala@solarvoima.fi, www.solarvoima.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>