Viimeisimmät julkaisut

Oulun Lipporannan uusissa kerrostaloissa suuri panostus yhteistiloihin

Health City Finland Oy rakennuttaa Oulun Lipporantaan yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia tukevaa asuinkorttelia. Neljä kerrostaloa kymmenestä on jo valmiina, ja viidettä rakennetaan parhaillaan. Neljän ensimmäisen talon alakerroissa on noin 500 neliön yhteistilat, jotka ovat kaikkien asukkaiden käytössä.

Korkealaatuiset yhteistilat ovat osa Health City Finland Oy:n kehittämää kaupunkiasumisen Kotikatu365-konseptia. Konseptiin kuuluvat myös henkilökohtainen aulapalvelu, kotiin tilattavat erilaiset palvelut sekä lainattavissa olevat yhteiskäyttövälineet ja yhteiskäyttöauto.

Yhteistiloissa on lobby kahvikoneineen ja asukaskirjastoineen, olohuone televisioineen ja päivän lehtineen, kokous- ja juhlatila keittiöineen, seurusteluhuone, etätyöpisteet, hotellitasoinen vierashuone, lasten leikkihuone, aula ja pelitila sekä aulapalvelupiste. Lisäksi käytössä on noin 100-neliöinen kuntosali, jossa on tarjolla personal trainerin palveluita.

Lipporannan alueen ja talojen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Sampo Valjus Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy:stä. Yhteistilojen sisustus on Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekmanin suunnittelema. Sisustuksessa tavoitteena on ollut viihtyisyys, joka syntyy väreistä, valaistuksesta, erilaisista pinnoista sekä aidoista materiaaleista.

Lipporannan ja Kotikatu365:n rakennuttaja ja palveluoperaattori Health City Finland Oy kuuluu suomalaiseen terveys- ja hyvinvointialan COR Group -konserniin. Seuraavaa Kotikatu365-kohdetta aletaan rakentaa Kuopion Hatsalaan keväällä 2021.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>