Viimeisimmät julkaisut

Olli Turunen Kojamon investointiyksikön johtoon

Olli Turunen, KTM, aloittaa investointiyksikön johtajan tehtävissä 4.11.2019. Olli vastaa osaltaan Kojamon kasvutavoitteen toteutumisesta asuntojen ostoissa sekä Kojamon asuntosalkun aktiivisesta johtamisesta.

Olli Turunen on työskennellyt edelliset kymmenen vuotta sijoittajasuhteiden parissa. Kemirassa hän on toiminut sijoittajasuhdejohtajana viimeksi kuluneet neljä vuotta. Lisäksi asuntosijoittamisesta hänellä on kokemusta omien asuntosijoitusten kautta. Turunen on ollut myös kirjoittamassa yli 10 000 kappaletta myynyttä ”Osta, vuokraa, vaurastu” -kirjaa asuntosijoittamisesta ja hän kirjoittaa samannimistä blogia. Asumisen luottamustoimia hänellä on Suomen Asuntoneuvoja Oy:n ja Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksista.

Olli Turunen raportoi liiketoimintajohtaja Ville Raitiolle (omistaminen ja sijoittaminen).

“Ollilla on asuntosijoittamisen omakohtaista kokemusta ostoista vuokraukseen ja vahva ymmärrys sijoittamisesta. Hänen osaamisensa ja energinen otteensa vahvistavat erinomaisesti Kojamon strategista kasvua. Toivotamme Ollin lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan parempaa kaupunkiasumista”, Kojamon liiketoimintajohtaja Ville Raitio sanoo.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>