Viimeisimmät julkaisut

Novartille ennätyskauppa REDIn asuintorniin

Kalustevalmistaja Novart Oy on saanut historiansa suurimman yksittäisen tilauksen

Kuva: SRV/ REDI Majakka

Rakennusliike SRV valitsi Novartin kauppakeskus REDIn Majakka-asuintornitalon kalustekumppaniksi.

Rakennusliike SRV rakentaa Helsingin Kalasatamaan kauppakeskus REDIn yhteyteen Majakka-asuintornitaloa. SRV tilasi Novartilta Majakan 283 asuntoon kiinteät keittiö-, eteis- ja makuuhuonekalusteet. Majakka-kauppa on Novartin suurin yksittäinen tilaus, ja sen kokonaisarvo on 1,3 miljoonaa euroa.

Alueelle rakennetaan lähivuosien aikana yhteensä kahdeksan tornitaloa, noin 2000 asukkaalle. Ensimmäisenä torneista valmistuu Majakka keväällä 2019. Majakkaan rakennetaan 35 kerrosta, ja siitä tulee valmistuessaan Suomen korkein asuintornitalo.

– Yhteistyömme SRV:n kanssa on ollut jo vuosia tiivistä ja kokonaisvaltaista. Tarjoamme asiakkaillemme kalustamisen koko paketin, eli kalusteiden suunnittelua, valmistusta, toimitusta ja asennusta. Tämän ennätyssuuren Majakka-projektin suunnittelun aloitimme yhdessä jo puolitoista vuotta sitten, mikä näkyy nyt hyvällä tavalla toteutuksessa, Novartin myyntijohtaja Hannu Kämäräinen kertoo.

Majakan asunnoissa on kolme eri tasoista kalustepakettia. Kalleimmissa asunnoissa varustelutaso luonnollisesti kasvaa.

– Kiinteät kalusteet ovat tärkeässä roolissa asukkaiden viihtyvyydessä. Esimerkiksi keittiöt ovat monelle nykyään niin kiinteä osa oleskelutiloja, SRV:n hankintajohtaja Seppo Kopsa sanoo.

 

Novart Oy on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja ja markkinajohtaja ammattimaisen rakentamisen kalustetoimituksissa. Novart kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. A la Carte- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet. Kuluttajapuolella asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-ketjut. Novart työllistää noin 400 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 85,4 miljoonaa euroa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>