Viimeisimmät julkaisut

Nordic Waterproofing Suomi ostaa Polyworkin pinnoitusliiketoiminnan

Nordic Waterproofing täydentää vedeneristyspalveluiden valikoimaansa ostamalla Polywork Oy:n pinnoitusliiketoiminnan. Nestemäisillä vedeneristeillä tehtävät pinnoitukset soveltuvat niin katto-, lattia- kuin huoltoliiketoiminnan kohteisiin.

Polyurea soveltuu hyvin vedeneristyskohteisiin, missä ei voi tehdä tulityötä.

Ruiskutettavia polyurea-pinnoitteita käytetään mm. vesikattojen saneerauksissa sekä betonisten rakenteiden kuten pihakansien ja parkkihallien vedeneristyksissä.

– Haluamme panostaa palveluliiketoimintaamme ja nestemäiset vedeneristykset ovat puuttuva palanen, kertoo Nordic Waterproofing Suomen toimitusjohtaja Esa Mäki.

– Ja nimenomaan haluamme panostaa laatuun, siksi ostimme jo useita vuosia toimineen liiketoiminnan ja sen mukana laadukkaaseen tekemiseen vaadittavan osaamisen ja kokemuksen, Mäki jatkaa.

Polyworkin liiketoiminta liitetään osaksi SPT-Painting Oy:tä, joka on Nordic Waterproofing -konsernin lattia- ja laivankansipinnoituksiin erikoistunut tytäryritys.

Tähän asti Polyworkin toiminta on keskittynyt Etelä-Suomeen, mutta tavoitteena on kasvattaa liiketoiminta koko maan kattavaksi.

-Näen tässä suurta potentiaalia, kertoo liiketoiminnan mukana siirtyvä vetäjä Tomi Taalikka.

– Liiketoimintamme sopii erinomaisesti osaksi Suomen johtavaa vedeneristyskonsernia. Liiketoimintakauppa antaa meille vakaan pohjan liiketoiminnan järjestelmälliseen kehittämiseen ja kasvattamiseen. Samalla voimme tarjota Nordic Waterproofingin asiakkaille entistä laajemman palveluvalikoiman, josta valitaan aina asiakkaan tarpeisiin paras ja tarkoituksenmukaisin ratkaisu, Taalikka sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>