Viimeisimmät julkaisut

Nordic Waterproofing ostaa puuelementtitoimittaja Seikat Oy:n

Nordic Waterproofing Holding AB:n suomalainen tytäryhtiö Nordic Waterproofing Oy on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Seikat Oy:n hankinnasta. Seikat suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja asentaa kertopuisia suurkattoelementtejä.

Seikat on perustettu vuonna 2013. Yrityksen päätoimipaikka on Seinäjoella, se työllistää 21 henkilöä ja sillä on neljän miljoonan euron liikevaihto.

– Seikatin hankinta on tärkeä osa strategiaamme vahvistamalla asemaamme markkinoilla tarjoamalla laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa suomalaisille asiakkaille, sanoo Nordic Waterproofing Suomen toimitusjohtaja Esa Mäki.

– Elementtirakentaminen kasvaa myös vedeneristysalalla. Hankkimalla Seikatin pystymme tarjoamaan asiakkaille kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät kattoelementit, vedeneristyksen sekä lisäksi vielä vaikka aurinkopaneelit, Mäki toteaa.

– Seikatin liiketoiminta on kasvanut hyvin usean vuoden ajan, ja tämä on luonnollinen askel kehityksen tehostamiseksi, sanoo Seikatin toimitusjohtaja Arja Suomalainen.

Nordic Waterproofing ostaa nyt 84 prosenttia Seikatista ja sillä on optio loppujen osakkeiden hankintaan vuonna 2023.

– Nordic Waterproofingin strategia on edistää kestäviä puupohjaisia ratkaisuja sekä laajentaa tuote- ja palveluvalikoimaamme. Olen iloinen, että saamme Seikatin konserniimme ja voimme näin lisätä panostustamme kestävään rakentamiseen Suomessa. Olemme tyytyväisiä siitä, että Seikatin johto jatkaa vähemmistöosakkaana ja toivotamme uudet suomalaiset kollegamme tervetulleiksi Nordic Waterproofingille, sanoo Nordic Waterproofing Groupin konsernijohtaja Martin Ellis.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>