Viimeisimmät julkaisut

Nimityksiä Jatke-konsernissa

Jukka Hannus on nimitetty Jatke Oy Tampereen aluejohtajaksi

Jukka Hannus

Rakennusinsinööri Jukka Hannus on nimitetty Jatke Oy Tampereen aluejohtajaksi. Jukalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus rakennusliiketoiminnasta. Uuteen tehtävään hän siirtyy NCC:ltä.

”Minulla on hyvä tuntuma Tampereen alueesta ja sen toimijoista. Tämä on vahva ja voimakkaasti kehittyvä alue, jossa on merkittävä rakentamisen volyymi. Aloitan uuden työni hyvällä mielellä. On ilo tulla osaksi tätä organisaatiota. Meillä on kasassa hyvä joukkue, jonka kanssa tulemme entisestään vahvistamaan Jatkeen roolia Tampereen alueen rakennusliiketoiminnassa”, toteaa uusi aluejohtaja Jukka Hannus.

 

Satu Justander on nimitetty Jatke Uusimaa Oy:n talousjohtajaksi

Satu Justander

Satu Justander on aloittanut Jatke Uusimaa Oy:n talousjohtajana. Satu on siirtynyt Jatkeelle YIT Talo Oy:stä. Lemminkäinen-konsernissa Satu työskenteli 16 vuotta mm. talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä, joten rakennusalasta hänellä on vankka kokemus.

”Olen kuullut Jatkeesta paljon positiivista ja odotan innolla, että pääsen käynnistämään työni täällä. Aamulla on mukava kääntää auton keula kohti Hyvinkäätä tiedostaen työskentelevänsä Jatke-tiimissä ”, toteaa Satu.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>