Viimeisimmät julkaisut

Nimityksiä Hartela-konsernin johdossa

Hartela-yhtiöt Oy:n uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Timo Suonsyrjä ja Hartela Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi Matti Aho

Molemmat aloittavat uusissa tehtävissään ja Hartela-konsernin johtoryhmän jäseninä 7.8.2017.

Hartela-yhtiöt Oy:n uudeksi talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Timo Suonsyrjä (s. 1968). Suonsyrjä siirtyy tehtävään NCC:ltä, jossa hän on työskennellyt eri tehtävissä, viimeksi talousjohtajana vuodesta 2010. Ennen NCC:tä Suonsyrjä on työskennellyt KPMG:llä sekä Uudenmaan lääninverovirastossa.

Hartela Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen Marko Heino siirtyy pois Hartela-konsernin palveluksesta elokuussa 2017. Hänen seuraajakseen on nimitetty Matti Aho (s. 1963). Aho on viimeksi työskennellyt NCC:n aluetoimintojen toimialajohtajana, ja sitä ennen mm. Baltian ja Venäjän toimialajohtajana, pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen toimialajohtajana sekä hankekehitysjohtajana. NCC:tä ennen hän on työskennellyt mm. Projektikonsulteilla ja Polarilla.

Sekä Suonsyrjä että Aho raportoivat konsernin toimitusjohtajalle ja aloittavat uusissa tehtävissään 7.8.2017.

 

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. 75-vuotias, suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>