Viimeisimmät julkaisut

Niko Neuvonen VILPE Oy:n uudeksi myyntijohtajaksi

VILPE Oy:n uusi myyntijohtaja Niko Neuvonen on kokenut kattoalan ammattilainen. Neuvonen siirtyy VILPElle BMI Group /Ormax Monier & Icopalin myyntipäällikön tehtävistä ja aloittaa työt 1. elokuuta. Myyntipäällikkönä Neuvonen on vastannut jälleenmyynnistä ja taloteollisuudesta.

Niko Neuvonen

– Kattoalalla aloitin vuonna 2010 Monier Oy:ssä, joka on nykyään osa BMI Groupia. Urani aikana olen työskennellyt muun muassa asiakaspalvelun, teknisen neuvonnan sekä myynnin ja markkinoinnin parissa, Neuvonen kertoo.

VILPE yrityksenä ja sen tuotteet ovat tulleet tutuiksi vuosien aikana.

– Minulle on selvää, että VILPE on aina ollut alansa tuotekehityksen pioneeri, joka näyttää esimerkkiä muille. Huipulla pysymisen edellytys on jatkuva kehittyminen. Haluan itsekin kehittyä jatkuvasti ja kannustan muita samaan.

Neuvosen myyntijohtajaksi nimittäminen liittyy perheyhtiön sukupolvenvaihdokseen. Aikaisemmin myyntijohtajana toiminut Tuomas Saikkonen siirtyi 1.1.2019 VILPEn varatoimitusjohtajaksi, ja 1.1.2020 hän aloittaa toimitusjohtajana. Yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Eero Saikkonen jatkaa sen jälkeen tuotekehityksen parissa konsultoiden.

Tuomas Saikkonen

– Tunnen suurta kunnioitusta Eeroa kohtaan hänen työstään kestävän rakentamisen hyväksi. Tuomaksen kanssa puolestaan meillä on samanlaiset näkemykset, ja osaamisemme täydentävät toisiaan, Neuvonen sanoo.

Asiakaslähtöisyys ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien hankkiminen asiakkaille kuuluvat Neuvosen vahvuuksiin.

– Nikolla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja hänen osaamisensa tukee erinomaisesti strategiaamme. VILPEn tavoite on kasvattaa myyntiä erityisesti vientimarkkinoilla, ja Niko pystyy tukemaan myyntityötä niin kotimaassa kuin ulkomailla. VILPEllä on nyt sopiva yhdistelmä kokemusta ja uusia ideoita. Odotan innolla, että pääsemme Nikon kanssa tuomaan uusia ratkaisuja markkinoille ja taklaamaan tulevaisuuden kasvuhaasteita, Tuomas Saikkonen kertoo.

Neuvonen arvostaa avoimuutta ja keskustelevaa organisaatiota.

– Ilman keskustelua on vaikea kehittyä, ja tässä jokaisen panos on suuri riippumatta tittelistä tai asemasta yrityksessä.

Neuvonen on suorittanut Bachelor of Business Administration -koulutuksen ja valmistuu kesällä Master of Business Administration -koulutusohjelmasta.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>