Viimeisimmät julkaisut

Niklas Sundström nimitetty Domus Yhtiöiden talouspäälliköksi

Domus Yhtiöt Oy:ssä on toteutettu perjantaina 17.3 organisaatimuutos, joka astuu voimaan välittömästi. Talouspäälliköksi on nimitetty KTM Niklas Sundström (41v). Niklas aloitti yhtiön palveluksessa 1.12.2016 Business controller tehtävässä.

Niklas on toiminut aiemmin taloushallinnon tehtävissä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä yrityksissä kuluttaja-, yritys- ja projektiliiketoiminnassa. Pääasiallisia vastuualueita ovat olleet raportointi, ennusteet, budjetointi, kannattavuuslaskenta sekä analysointi. Hän on aiemmin vastannut myös pk-yityksen taloudesta kokonaisvaltaisesti.

Niklas on avoin, järjestelmällinen, rauhallinen ja analyyttinen joukkuepelaaja. Hänet on nimitetty konsernin johtoryhmän jäseneksi ja hän raportoi suoraan toimitusjohtajalle.

Domus Yhtiöt Oy on suomalainen, lähes 70-vuotias perheyritys, jonka juuret ovat perinteisessä käsityöosaamisessa. Domus Yhtiöissä yhdistyvät perheyrityksen perinteet, modernit tuotantoratkaisut, uusien innovaatioiden hyödyntäminen sekä pitkäkestoinen kehitys ja korkea laatu. Yhtiö luo työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle ja työllistää jatkuvasti lukuisia suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä ja muita yhteistyökumppaneita. Vastuullista ajattelua edistetään muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Domus Yhtiöiden tuotteita ovat Domus Keittiöt ja kodin kalusteet, sekä Domlux Ikkunat ja ovet. Domus Yhtiöt Oy:n tuotteille on myönnetty Avainlippu. 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>