Viimeisimmät julkaisut

Newsecille Hypon vuokra-asuntojen hallinnointi

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen asuntovarallisuuden hallinnointi siirtyi Newsecin hoidettavaksi 1.4. alkaen. Tällä hetkellä Hypolla on noin 300 asuntoa ja niiden määrä kasvaa valmistuvilla kohteilla. Sopimuksen perusteella Newsecin vastuulle siirtyy kaikkien asuntojen vuokraus, isännöinti, vuokravalvonta ja asukaspalvelut vuokralaisille.

Kuva ei liity uutisessa mainittuihin asuntoihin. Kuva: Pixabay

Jatkossa kaikki Suomen Hypoteekkiyhdistyksen vuokra-asunnot löytyvät myös Newsecin kodisto.fi-palvelusta. Kodisto.fi on digitaalinen alusta, joka palvelee vuokra-asuntoa etsiviä henkilöitä ja Newsecin hallinnoimien vuokra-asuntojen asukkaita koko asumisen ajan vuokrasopimuksen teosta asunnon luovutukseen saakka.

”Hypo on asumiseen erikoistunut luottolaitos. Tarjoamme asuntolainoja asunnon ostajille ja vuokraamme asuntoja niitä tarvitseville, joten tunnemme siis asuntomarkkinoiden molemmat puolet. Vuokrahallinnon puolella on tärkeää saada Newsecin kaltainen ammattimainen kumppani tueksi, kun kasvatamme asuntosalkkumme kokoa hallitusti”, Hypon kiinteistöjohtaja Juhana Brotherus toteaa.

”Olemme iloisia, että Suomen Hypoteekkiyhdistys luottaa Newsecin vahvaan asuntoliiketoiminnan konseptiin, jolla tuotamme omistajalle kokonaispalveluna kaikki vuokra-asuntojen hallintaan liittyvät palvelut ja prosessit”, Newsecin asuntoliiketoiminnasta vastaava johtaja Risto Mustaniemi sanoo.

Newsec hoitaa Suomessa jo lähes 26 000:ta vuokra-asuntoa, joiden omistajia ovat useat kotimaiset ja ulkomaiset sijoittajat.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>