Viimeisimmät julkaisut

NCC:n biodiversiteettiohjelma sai tunnustuksen parhaasta ympäristökäytännöstä

ncc_logoNCC:n biodiversiteettiohjelma, Kielo, on saanut tunnustuksen eurooppalaisen kiviainesliiketoiminnan etujärjestön, UEPG:n, palkintotilaisuudessa 16.11.2016.

UEPG Sustainable Development Awards -palkinnoilla halutaan rohkaista yrityksiä ja organisaatioita tekemään kestävän kehityksen saralla enemmän kuin mitä säännöt ja laki vaativat, luomaan uusia standardeja ja näyttämään hyvää esimerkkiä muille. NCC sai tunnustuksen environmental best practice -sarjassa, jossa arvioitiin parhaita ympäristökäytäntöjä.

Biodiversity. Kuva: NCC

Biodiversity. Kuva: NCC

Kielo-ohjelman tavoitteena on toteuttaa luonnon monimuotoisuutta ylläpitäviä ja edistäviä ratkaisuja kiviainestoiminnan aikana ja sen päätyttyä. Monimuotoisuutta ja luonnontilan palauttamista edistetään alueiden omat erityispiirteet huomioiden. Kalliokiviainesalueista voidaan luoda erikoisympäristöjä, kuten kivikkoja, kosteikkoja, paahdealueita ja lahokkoja, joita ei enää luonnostaan juurikaan muodostu. Alueita kehitetään yhteistyössä paikallisten luontojärjestöjen kanssa.

– Olen hyvin ylpeä tekemästämme työstä ja siitä, että Kielo-ohjelma on saanut tunnustusta eurooppalaisella tasolla. On hienoa, että biodiversiteettiasiat ovat esillä myös UEPG:n kaltaisissa etujärjestöissä, joiden avulla NCC:kin voi olla mukana levittämässä hyviä toimintatapoja myös Pohjoismaiden ulkopuolelle, NCC:n kiviainestoiminnan Suomen maajohtaja Pertti Peltomaa sanoo.


Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto ilman Bonavaa oli 5,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 16 000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä. www.ncc.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>