Viimeisimmät julkaisut

NCC rakentaa toimistotalon Tampereelle

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Sponda Oyj:n kanssa toimisto- ja liikekiinteistön rakentamisesta Ratinan kauppakeskuksen viereen Tampereelle. Kyseessä on tavoitehintainen projektinjohtourakka, jonka arvo on noin 26 MEUR.

Erinomaiselle paikalle Ratinan kauppakeskuksen yhteyteen rakennettavan toimisto- ja liikekiinteistön kokonaisuus käsittää 13 700 kerrosneliömetriä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan hankkeen ja käynnistämään rakennustyöt NCC:n kanssa. Uusi toimisto- ja liiketilakiinteistömme nousee hyvälle paikalle palveluiden ääreen ja se tulee kasvattamaan Ratinan alueen vetovoimaa entisestään, toteaa Spondan Kiinteistösijoitusten liiketoimintajohtaja Ossi Hynynen.

Uudelle rakennukselle haetaan BREEAM- tai LEED-ympäristösertifikaattia. Kumpaan sertifikaattiin sitten päädytäänkään, energiatehokkuus on rakennuksen yksi päätavoitteista.

Kestävän kehityksen lisäksi Spondalle on tärkeää tilojen muunneltavuus. Tämä otetaan huomioon sekä suunnittelu- että rakennusvaiheessa ja tiloista tehdään mahdollisimman joustavat ja helposti muunneltavat palvelemaan eri käyttötarkoituksia.

Tavoite on aloittaa hankkeen rakennustyöt syksyllä. Hankkeen rakentaminen kestää n. 1,5 vuotta ja tavoite valmistumiselle on keväällä 2020.

– On hieno tilaisuus päästä rakentamaan toimistotalo näin ainutlaatuiselle sijainnille Tampereella. Pitkään jatkunut yhteistyö asiakkaan kanssa sekä oma vankka kokemuksemme toimistorakentamisesta ovat hyvä resepti uudelle, upealle kohteelle, kommentoi aluejohtaja Jukka Hannus NCC:ltä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>