Viimeisimmät julkaisut

NCC rakentaa palvelukodin Espoonlahteen

NCC on solminut Taaleri Kiinteistökehitysrahaston omistaman KOy Ankkurin kanssa noin 9 miljoonan euron korjausrakentamis-hankkeesta Espoonlahdessa

Kyseessä on liikerakennus, joka muutetaan Mehiläisen tehostetun palveluasumisen yksiköksi.

Hanketta kehittävät yhdessä NCC, Mehiläinen, Premico Consulting Oy, Taaleri Kiinteistökehitysrahasto ja OP-Vuokratuotto. Työt kohteessa ovat jo alkaneet ja kohteen on arvioitu valmistuvan toukokuussa 2018.

– Mehiläiselle palvelukotiin tulee 84 ympärivuorokautisen palvelun kriteerit täyttävää asukaspaikkaa sekä viihtyisät ja avarat yhteiset tilat vapaa-ajan viettämiseen. Palvelukodin sijainti on erinomainen, sillä naapurissa on mm. kirkko, kauppakeskus Lippulaiva sekä Espoonlahden tuleva metroasema, kertoo Mehiläisen myyntijohtaja Sami Vaateri .

– On hienoa olla kehittämässä uutta elämää tähän aikakautensa korkeatasoista liikerakennusarkkitehtuuria edustavaan kohteeseen. Haemme aktiivisesti arvorakennuksiin vaihtoehtoista ja pitkäaikaista käyttötarkoitusta, joka on itse rakennuksen kannalta parasta suojelua, sanoo NCC:n myyntijohtaja Jari Harapainen .

KOy Ankkuri on saanut alkunsa kuuluisien arkkitehtiveljesten Timo ja Tuomo Suomalaisen kynästä 1984. Tästä syystä myös Espoon kaupunginmuseo halusi ottaa kantaa rakennuksen ulkoasuun ja mahdollisiin muutoksiin.

Rakennuksessa on toiminut ruokakauppa, pankki, posti, optikko, ravintola ynnä muita päivittäisiä palveluita. Toimistokerrosten käyttäjiä ovat olleet mm. Espoon kaupunki ja Kela.

 

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>