Viimeisimmät julkaisut

NCC rakentaa neljän kerrostalon kokonaisuuden Turkuun

ncc_logo

NCC on solminut urakkasopimuksen AVAIN Rakennuttaja Oy:n kanssa Asunto-osakeyhtiö Vantaan Keimolankurvin rakentamisesta.

NCC kehittää ja rakentaa neljän kerrostalon kokonaisuuden eli noin 200 asuntoa sekä parkkihallin Turkuun. Asiakas on FinCap Fund I Ky, joka on osa FinCap Kiinteistörahastot Oy:tä. Kaupan arvo on 27,1 miljoonaa euroa.

Kerrostalot rakennetaan Iso-Heikkilän kaupunginosaan lähelle Turun keskustaa.

– Iso-Heikkilä on nopeasti kehittyvä kaupunginosa erinomaisella sijainnilla. On todella hienoa rakentaa alueelle 200 uutta kotia ja olla ensimmäisten rakentajien keskuudessa kehittämässä kaupunginosaa, sanoo NCC:n maajohtaja Harri Savolainen .

NCC on suunnitellut ja kehittänyt asuntohankkeen, jonka myyntiin kuuluu myös asuntojen rakentaminen.

Rakennustyöt alkavat lokakuussa 2016. Ensimmäisen kerrostalon rakentaminen alkaa marraskuussa 2017 ja toisen talon huhtikuussa 2018. Kahden viimeisen kerrostalon rakentaminen alkaa joulukuussa 2018.

Kaupan arvo on 27,1 miljoonaa euroa sisältäen 4,7 miljoonan euron maakaupat. Tilaus kirjataan kuluvan vuoden viimeiselle kvartaalille.


NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto ilman Bonavaa oli 5,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 16 000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>