Viimeisimmät julkaisut

NCC rakentaa asuntosijoitusrahastolle suunnittelemansa neljän kerrostalon kokonaisuuden Poriin

NCC rakentaa neljän kerrostalon kokonaisuuden eli 247 asuntoa sekä 400 m2 toimitilan Poriin

Kuva: NCC

Asiakas on FinCap Fund I Ky, joka on osa FinCap Kiinteistörahastot Oy:tä.

Hanke on NCC:n kehittämä ja toimii siinä KVR-urakoitsijana.

Maanrakennustyöt ovat jo alkaneet ja ensimmäisen talon on tarkoitus valmistua syyskuussa 2018. Toinen talo valmistuu vuodenvaihteessa 2018-2019 ja kaksi seuraavaa 2019 elokuussa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että pitkä yhteistyömme asiakkaan kanssa saa jatkoa ison hankkeen merkeissä Porissa, ja että kaupungin kanssa kauan vireillä ollut hanke saatiin maaliin. Satakunnan ammattikorkeakoulun urakan jäljiltä sitä ympäröivän alueen kehittämistä on hienoa jatkaa, sanoo NCC:n hankekehitysjohtaja Sami Nyroos .

– Olemme iloisia päästyämme sopimukseen rakentajan kanssa näistä kohteista Porissa. Suunnittelussa on huomioitu myös meidän kokemusta ja näkemystä. Uskomme asuntojen palvelevan alueelle syntynyttä tarvetta, kertoo FinCap Kiinteistörahastot Oy:n toimitusjohtaja Hannu Mäkelä .

– Porin kaupunki on pitkäjänteisesti kehittänyt keskusta-aluettaan. Nyt rakennettavat kerrostalot ovat keskustassa, mutta silti läheltä löytyvät myös Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakunnan keskussairaala, Porin lentoasema, urheilukeskus, Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalue ja Suomen ilmailuopisto sekä linja-auto- ja raideliikenteen kokoava matkakeskus. Investointi on osoitus onnistuneesta suunnittelusta ja Porin vetovoimasta, kommentoi toimialajohtaja Lauri Kilkku Porin kaupungilta.

 

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>