Viimeisimmät julkaisut

NCC rakentaa 288 asuntoa Martinlaaksoon

NCC on sopinut SATOn kanssa yhteensä 288 uuden asunnon rakentamisesta Vantaan Martinlaaksoon

Havainnekuva NCC

Alueelle rakennetaan kaksi uutta asunto-osakeyhtiötä, joiden yhteisurakkasumma on lähes 35 miljoonaa euroa.

Asunnot rakennetaan SATOn Raiviosuonmäen tontille – alueelta puretaan kaksi elinkaarensa päähän tullutta taloa pois ja rakennetaan kolminkertainen määrä asuntoja tilalle.

Raiviosuonmäen talojen purkutyöt ovat parhaillaan käynnissä ja rakentaminen alkaa marraskuussa. Toinen uusista taloista valmistuu maaliskuussa 2019 ja toinen lokakuussa 2019.

– Nämä kaksi käynnistyvää isoa kohdetta ovat jatkumoa erinomaiselle yhteistyöllemme SATOn kanssa. Ne ovat myös myös hyvä esimerkki siitä, että sujuvaan yhteistyöhön perustuen pystymme tarjoamaan laadukkaita ja toimivia rakentamisen palveluja ja näin vastaamaan kaupungistumisen mukanaan tuomiin haasteisiin, kuten monipuolisten ja edullisempien asuntojen kysyntään, kommentoi toimialajohtaja Timo Suominen NCC:ltä.

– Vanhojen talojen purkamisella saavutetaan vuokra-asuntojen määrän kasvun lisäksi myös laadullisia ja energiataloudellisia etuja. Uudet kodit vastaavat toiminnallisuudeltaan ja pohjaratkaisuiltaan paremmin nykyiseen vuokra-asuntokysyntään, toteaa SATOn liiketoimintajohtaja Antti Aarnio .

 

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>