Viimeisimmät julkaisut

Näe asiat eri lailla uuden Formica-malliston parissa

Uusi Formica®-mallisto tulee markkinoille tyylikkäästi toukokuussa ja on täynnä jännittäviä uusia värejä, kuoseja ja tekstuureja. Laajamittaisen tuotantoon ja suunnitteluun panostetun tutkimus- ja kehitystyön tuloksena Formica Group tarjoaa arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille ja valmistajille täysin päivitetyn tuotevalikoiman, jossa on 113 uutta kuosia, joiden ansiosta dekoratiivisten laminaattiratkaisujemme kokonaismäärä on yli 600.

Asiakaspalautteeseen perustuen ja vastaamalla avainasemassa oleviin sisustustrendeihin, joissa suositaan uusia sinisen sävyjä, pastellivärejä ja luonnon inspiroimia ekovärejä, Formica Group on kehittänyt 9 uutta yksittäistä väriä. Nyt tarjolla on kattavan 120 värin paletti, mukaan luettuna uutuudet White, Just Rose, Just Blue, Nocturne, Denim, Artichoke, Leaf Green, Just Gold ja Patina.

Yksi jännittävimmistä Formica-mallistoon lisätyistä uutuuksista on Plus Color. Sarjaan kuuluu 30 väriä, joita on saatavana 8 ainutlaatuisella pintaviimeistelyllä – omiaan luovalle asenteelle, antaa mahdollisuuden leikkiä ja kuvitella visuaalisia ja käsinkosketeltavia ympäristöjä. 
Tämä ainutlaatuinen työkalupakki avaa oven luovuudelle ja mahdollisuudelle yhdistellä värejä ja tekstuureja keskenään 240 eri tavalla ja luoda eksklusiivisia, huippulaadukkaita sisustussuunnitelmia.

Autenttisuus ja paluu oleellisiin ja yksinkertaisiin materiaaleihin on yksi sisustuksen viimeisimmistä trendeistä. Sen vuoksi Formica-mallistossa korostuvat rakenne sekä luonnonmukaiset ja keinotekoiset materiaalit siten, että mukaan on otettu metalli ja teknisesti suunnitellut kivikuviot sekä True Scale -marmorikuosit. Formica Groupin True Scale -kuosit on kehitetty kookkaita sovelluksia varten, esimerkiksi myymälöiden ja hotelli- ja ravintolatilojen koristeseiniin. Juuri tällaisissa kohteissa niiden koko kauneus avautuu.

Tekstuuri antaa uuden ulottuvuuden suunnittelulle luomalla pintaan elävyyttä. Uusi Formica-mallisto tarjoaa laajan valikoiman ensiluokkaisia pintaviimeistelyjä, joilla asuinympäristöä voidaan tehostaa. Formica Group tuo Linewood- ja Puregrain-kuosit uuteen mallistoonsa. Linewood muistuttaa teräsharjalla harjattua tai hiekkapuhallettua pehmeää puuta, ja pinta tuntuu aidosti luonnolliselta, mutta kuitenkin samettisen pehmeältä. Puu on yksi muotoilijoiden suosikkimateriaaleista, joka valitaan arvonsa ja esteettisyytensä vuoksi, ja Linewood-viimeistely vastaa toiveisiin voimakkaasta pintatekstuurista useissa eri väreissä.

Palkittu tekstuuri Plex on uusi tulokas mallistoon yksivärisinä versioina ja neljänä Twill-kuosina. Tekstiilimaailmasta ja erityisesti raikkaista satiini- ja silkkikudoksista inspiraation saanut Plex kirkastaa pinnan kauneuden antaen sille säväyksen luksusta, glamouria ja autenttisuutta.

Uusi lisäys Formica Groupin DecoMetal®-mallistoon on Hammered, käsinkosketeltavien laminaattipintojen mallisto, joiden valmistuksessa on käytetty aitoa metallifoliota. Tämän veistosmaisen ja käsintehdyn ulkonäön moderni kehitystulos on tämä tekstuuri, jonka on inspiroinut perinteinen metallintyöstötekniikka, jossa metalli on vasaroitu haluttuun muotoon, ohennettu tai venytetty.

Tämän lanseerauksen myötä Formica Group jatkaa innovaatioitaan dekoratiivisten laminaattien markkinajohtajana. Ensiluokkaisilla tuotteillaan se tarjoa arkkitehdeille, sisutussuunnittelijoille ja valmistajille työkalut ja tuen huipputason suunnittelua varten.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>