Viimeisimmät julkaisut

MX4 – Nopea, tarkka ja kestävä

milwaukee_Uudet Milwaukee® MX4 SDS-plus -poranterät on suunniteltu kovilla nopeuksilla tapahtuvaan tarkkaan betonin poraukseen. Ne tarjoavat alan parasta kestävyyttä jokapäiväiseen ammattikäyttöön.

Milwaukee® MX4 -poranterissä on lisäksi neliosainen murskaava kärki, joka nopeuttaa betonin poraamista. Niiden laidassa olevat merkit varoittavat käyttäjää terän loppuun kulumisesta ja ilmoittavat, koska se ei enää täytä PGM-standardin vaatimuksia.

Vähentyneen kuumenemisen ansiosta terät kestävät kauemmin, minkä lisäksi neliosaisen kärjen terästä leikkaava rakenne estää terän jumittumisen.

Kaikkien MX4-poranterien kierteet on vahvistettu ja niiden väli vaihtelee. Kärjen ohut, kartiomainen rakenne poistaa tehokkaasti pölyä sekä vähentää kitkaa ja kuumenemista, mikä nopeuttaa poraamista ja lisää terän kestävyyttä. Aiempaa tukevampi varsi estää poran rikkoutumisen ja urien vahvistettu muotoilu varmistaa voiman välittymisen porattavaan materiaaliin sekä vähentää tärinää.

Milwaukeen SDS-plus-akkuporavasarat tarjoavat ylivertaisen vaihtoehdon ammattilaisille. Uusien MX4-poranterien ansiosta voimme nyt tarjota myös tarvikkeita, joilla pystyy poraamaan jopa 20 prosenttia kilpailijoita enemmän yhdellä latauksella.

Lisätietoja uusista MX4-poravasaranteristä sekä lähimmän jälleenmyyjän yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.milwaukeetool.fi


Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>