Viimeisimmät julkaisut

Muotoilutapahtuma Habitare uudisti visuaalisen ilmeensä

HabitareHuonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare tuo ilmeuudistuksella esiin vahvuutensa: monimuotoisuuden ja muuttuvat näkökulmat, joita uudistuva Habitare haluaa tarjota yleisölleen.

Habitaren uuden visuaalisen identiteetin loi Head of Design Mikael Kivelä Suunnittelutoimisto 358:sta.
– Ilmeen keskeinen elementti ovat tilat ja niiden monimuotoisuus. Uudessa ilmeessä Habitaren H-kirjain toimii pakopisteenä ja avautuu samalla ikään kuin ovena Habitaren maailmaan. Ilme mahdollistaa laajan väri- ja materiaalipaletin käytön ja kuvastaa monimuotoisuudessaan hyvin uuden Habitaren luonnetta, Mikael Kivelä kertoo.

– Habitare haluaa inspiroida uudenlaiseen ajatteluun ja tarjota erilaisia näkökulmia designiin, muotoiluun ja sisustamiseen sekä kotimaiselle että kansainväliselle yleisölle. Ilmeuudistus viestii vahvaa uudistumishalua ja symboloi myös tapahtuman voimakasta sisällöllistä uudistumista. Haluamme nostaa entistä enemmän esiin suomalaisen muotoiluosaamisen ja nuoret kyvyt unohtamatta kuitenkaan perinteistä huonekaluvalmistusta ja -tarjontaa, sanoo Habitaren ohjelmajohtaja Laura Sarvilinna.

Habitare edistää arjen hyvinvointia sisustamisen, muotoilun ja taiteen avulla esittelemällä kauniita ja toiminnallisia ratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin. Vuosittain Messukeskuksessa järjestettävä asumisen ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus tarjoaa tietoa, elämyksiä, kohtaamisia ja kaupallisia mahdollisuuksia sekä yleisölle että designin ammattilaisille.

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma. Habitaren kanssa samanaikaisesti järjestettäviä tapahtumia ovat ValoLight, HifiExpo, Antiikki ja nykytaiteen tapahtuma ArtHelsinki. Ammattilaiskävijöille järjestetään Habitaren yhteydessä Helsinki Design Weekin muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaistapahtuma Showroom sekä sisustus- ja lahjatavara-alan ammattilaistapahtuma Forma.

Habitarea on järjestetty vuodesta 1970. Vuonna 2015 messutapahtumalla oli 45 000 kävijää. Seuraavan kerran Habitare järjestetään 7.-11.9.2016. Habitare on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Lisätietoja:

Messukeskus, ohjelmajohtaja Laura Sarvilinna, puh. 040 519 4195, laura.sarvilinna@messukeskus.com;
tiedottaja Johanna Suni, puh. 040 515 4216, johanna.suni@messukeskus.com.

www.habitare.fi, www.facebook.com/Habitare, Twitter ja Instagram: @HabitareFair, #habitare2016

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>