Viimeisimmät julkaisut

Moderni kerrostaloyhtiö nousee Olarin sydämeen

Nyt rakenteilla oleva moderni kerrostaloyhtiö Olarin sydämessä kiinnostaa ostajia. Asunnoista on myyty jo yli puolet ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana. Ostajien kiinnostus on ymmärrettävää, sillä vastaavaa uudiskohdetta ei ole rakennettu Olariin 80-luvun jälkeen.

olarin-capellaKesällä 2017 valmistuva asunto-osakeyhtiö Olarin Capella sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Kohteeseen on rakenteilla 93 huoneistoa, jotka ovat pinta-alaltaan 32,5 – 71,5 m2 kokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Talon alla sijaitsevasta autohallista on suora kulkuyhteys hissillä asuinkerroksiin. Asukkaiden käyttöön valmistuu myös kaksi viihtyisää kattoterassia. Kaikki yhtiön parvekkeet ovat lasitettuja.

Olarin Capella täyttää moninaiset asumisen tarpeet. Autohallista ostokset saa vietyä hissillä helposti asuinkerroksiin, ruokakaupat ja muut palvelut sijaitsevat lähietäisyydellä, kauppakeskus Iso Omenaan ja metrolle matkaa on vain noin kilometri ja Espoon keskuspuiston upeat ulkoilumahdollisuudet ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Alueella on lisäksi useita päiväkoteja ja kouluja sekä uimahalli ja lukuisia kuntosaleja.

Lue lisää asunto-osakeyhtiö Olarin Capellasta Hausian kotisivuilta:

Asunto Oy Olarin Capella 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>