Viimeisimmät julkaisut

Minttu Vilander Sitowisen viestintäjohtajaksi

Minttu Vilander on nimitetty Sitowisen viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 24.2.2020 alkaen.

Minttu Vilander

Vilander siirtyy Sitowiseen NRC Groupista, jossa hän on vetänyt pohjoismaista viestintätiimiä ja toiminut sekä konsernin että Suomen johtoryhmän jäsenenä. Ennen NRC Groupia hän on toiminut Granlund-konsernin viestintäpäällikkönä.

Vilander vastaa tehtävässään Sitowisen viestinnän laaja-alaisesta kehittämisestä.

”Minulle tärkeintä on avoin yrityskulttuuri, jossa kaikki yrityksen työntekijät innostuvat yhteisestä visiosta. Minua inspiroi Sitowisen vahva panostus vastuullisuuteen, sillä tällä alalla on kaikki mahdollisuudet vastata tulevaisuuden suuriin haasteisiin. Sitowisen vastuullisuusvisio yhdistettynä näkemykselliseen Smart City -osaamiseen tuo huimasti potentiaalia rakentaa kiinnostavaa viestintää”, Vilander sanoo.

Sitowise aloitti toimintansa vuoden 2018 alussa ja on kasvanut nopeasti sen jälkeen. Konsernissa työskentelee tällä hetkellä yli 1700 rakennetun ympäristön asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Virossa.

”Hienoa saada Minttu mukaan vahvistamaan yhtiömme viestintäosaamista. Uskon, että Mintun osaaminen ja kokemus asiantuntijaorganisaation viestinnän kehittämisestä tulee mahdollistamaan tunnettuisuudemme nostamisen uudelle tasolle”, toteaa Sitowisen toimitusjohtaja Pekka Eloholma.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>