Viimeisimmät julkaisut

Milwaukee® esittelee kaksi uutta TRUEVIEW™-työvalaisinta

Milwaukee® laajentaa jälleen TRUEVIEW-työvalaisinsarjaa kahdella uudella työtehoa parantavalla valaisimella. M18 TRUEVIEW LED -työvalaisin ja M12 TRUEVIEW LED -kohdevalaisin ovat erittäin laadukkaita akkukäyttöisiä työvaloja niin työmaalle kuin sen ulkopuolellekin. Rankkaan ammattikäyttöön suunniteltuina ne MUKAUTUVAT, TOIMIVAT TEHOKKAASTI ja KESTÄVÄT.

Milwaukee® esittelee kaksi uutta TRUEVIEW™-työvalaisintaM18™ TRUEVIEW™ LED -työvalaisinM18™ LED -työvalaisin poikkeaa kaikista muista markkinoilla olevista kannettavista työvaloista. Kahdentoista korkeatehoisen LED-valon ansiosta se pystyy vaivatta valaisemaan suuria alueita. Työvalaisimen valoteho on 2 000 lumenia, ja siinä on kolme erilaista valaisutilaa. Käyttäjä voi maksimoida valotehon tai toiminta-ajan, joka voi matalalla teholla ja 5,0 Ah:n M18™ REDLITHIUM-ION™ -akkua käytettäessä olla jopa kymmenen tuntia. Jalustalla varustetun työvalon käyttöönotto vie vain muutaman sekunnin. Pyöritettävän ja kallistettavan valaisimen korkeus voidaan säätää 1,1 metristä aina yli 2,2 metriin pään yläpuolella tehtäviä töitä varten tai varjojen vähentämiseksi. Kokoontaitettuna vain 1 metrin pituinen valaisin tehostaa työskentelyä, sillä sitä on helppo siirrellä ja säilyttää. Iskunkestävien, vahvistettujen jalkojensa ansiosta valaisin on erittäin kestävä ja vakaa. Lisäksi valon ympärillä on suojaava kuori.

M12™ TRUEVIEW™ LED-kohdevalaisinUusi M12™ LED-kohdevalaisin on helposti liikuteltava, tehokas työvalo, joka valaisee työkohteita ja helpottaa tarvittavien toimien määrittämistä niin työmaalla kuin sen ulkopuolellakin. Valaisin pystyy valaisemaan kaukanakin olevia kohteita ja alueita 650 metrin kantamansa ansiosta. Valaisimen valotehoa voidaan säätää tilanteen mukaan, ja lisäksi siinä on myös vilkkutoiminto. Käytettäessä 4,0 Ah:n M12™ REDLITHIUM-ION™ -akkua valaisimen toiminta-aika on täydellä teholla neljä tuntia, matalalla teholla kahdeksan tuntia.

Näissä LED-valaisimissa käytetään edistyksellistä, työskentelyn tehokkuutta lisäävää TRUEVIEW™-valoteknologiaa, joka takaa tasaisen valontuoton, ihanteellisen värilämpötilan ja värien toistumisen luonnollisena.

Milwaukeen REDLITHIUM-ION™ -akkuteknologian ansiosta uudet TRUEVIEW™-valaisimet ovat yhteensopivia omien M12™- ja M18™-järjestelmiensä kanssa. Niihin kuuluu yhteensä yli 150 sähkötyökalua.

Tekniset tiedot:

M18™ TRUEVIEW™ LED -työvalaisin (M18 SAL-0)

Valaisuteho (täysi teho/keskiteho/matala teho): 2000 / 1300 / 850 lumenia

Käyttöönotto vie 10 sekuntia, korkeussäätö 1,1–2,2 m

Pituus kokoon taitettuna 1 m

IP54-luokitus takaa, että laite toimii kaikessa säässä ja että se on suojattu pölyltä ja vesiroiskeilta

Pakkaukseen ei sisälly akkua eikä laturia

M12™ TRUEVIEW™ -kohdevalaisin (M12 SLED-0)

Valaisuteho (täysi teho/keskiteho/matala teho/vilkkuva): 750 / – / 350 / 750 lumenia

Kantama: 650 m

IP24-luokitus takaa toiminnan kaikessa säässä, kestää pudotuksen 1,8 m:n korkeudesta

Pakkaukseen ei sisälly akkua eikä laturia

Lisätietoja Milwaukee TRUEVIEW -valaisimista jälleenmyyjältä.

Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>