Viimeisimmät julkaisut

Miikka Riionheimosta Finnsementin toimitusjohtaja

Miikka Riionheimo, joka on toiminut Finnsementti Oy:n operatiivisena johtajana viime elokuusta lähtien, aloittaa yrityksen toimitusjohtajana 1.6.2017 Kalervo Matikaisen jäädessä eläkkeelle

Kuvassa: Miikka Riianheimo

Riionheimolla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä sekä kotimaassa että ulkomailla Hellan ja Sandvik Mining and Constructionin palveluksessa. Ennen Finnsementtiä hänen tehtävänsä oli Vice President, Production, Hella AG:lla ja sitä ennen toimitusjohtaja Hella Romanialla.

Riionheimo näkee Finnsementin tulevaisuuden positiivisena ja pitää markkinanäkymiä vahvoina, sillä yritys on hyvässä kunnossa. Erityisen positiivisena hän pitää sitä, miten vakavasti Finnsementillä suhtaudutaan työturvallisuuteen sekä sitoutunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

– Meillä on hyvä käsitys siitä, mihin suuntaan toimintaamme on kehitettävä. Yhdessä luotu visio, strategia ja kehityshankkeet ovat runko, jonka pohjalta viemme Finnsementtiä eteenpäin konkreettisin kehitysaskelin, hän sanoo ja lisää, että positiivisia haasteita varmasti riittää. Rakentamisella menee vahvasti, ja Finnsementin on vastattava markkinoiden ja asiakkaiden tarpeisiin. Avainasioita ovat hyvän laatutasomme takaaminen ja asiakaslupaustemme lunastaminen. Tavoitteenamme on rakennusalan paras asiakaskokemus, ja sen vuoksi tuotteidemme, jokapäiväisen toimintamme sekä asiakaspalvelumme pitäminen korkealla tasolla on tärkeä kulmakivi, josta pidämme kiinni, Riionheimo kertoo.

Finnsementti Oy

Sementti on tärkein raaka-aine valmistettaessa betonia, maailman käytetyintä rakennusmateriaalia. Pääosa maassamme käytetystä sementistä valmistetaan Finnsementin Lappeenrannan ja Paraisten tehtailla. Sementin lisäksi Finnsementin tuotevalikoimaan kuuluu betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita. Finnsementin liikevaihto oli 124 milj. euroa vuonna 2016 ja yrityksessä työskentelee keskimäärin 216 henkilöä. Finnsementti kuuluu kansainväliseen CRH-konserniin

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>