Viimeisimmät julkaisut

Mielen uudet ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet

Miele Professional yhdistää lyhyen pesuajan ja kuivat astiat: Uuden aktiivisen Dry+ kuivausjärjestelmän ansiosta astiat, myös muovista valmistetut, voidaan pesun jälkeen ottaa koneesta suoraan käyttöön tai sijoittaa astiahyllyyn. Tämä helpottaa työtä merkittävästi ja säästä paljon aikaa: Astioita ei enää tarvitse kuivata käsin pyyhkeellä, vaan ne voidaan nostaa suoraan kaappiin odottamaan seuraavaa käyttöä.

Kone suodattaa kuivaukseen käytettävän huoneilman ennen kuin tuuletin johtaa sen pesutilaan. Suodatin poistaa ilmasta hienoimmankin pölyn ja hiukkaset, ja varmistaa, että astiat ovat täysin puhtaita myös kuivauksen jälkeen. Astioiden koneellinen kuivaus on siis tärkeä hygieniatekijä: Puhtaiden astioiden kuivaaminen pyyheliinalla saattaa kontaminoida ne uudelleen.

Puhdasvesijärjestelmän, eli jokaisen pesuvaiheen alussa puhdasta vettä ottavan pesuteknologian ja tehokkaan, vettä lämmittävän kiertovesipumpun ansiosta pesutulos on hygieenisen puhdas. Uusien mallien, PG 8099 Dry+DOS ja PG 8059 DOS, ominaisuuksia on myös integroitu nestemäisen pesuaineen annostelupumppu DOS, joka ei vie erillistä tilaa. Pesuaineen automaattiannostelu takaa sujuvan ja turvallisen työnkulun.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>