Viimeisimmät julkaisut

Miele: Uudet ammattiastianpesukoneet

Miele Professional yhdistää lyhyen pesuajan ja kuivat astiat:  Dry+ -kuivausjärjestelmän ansiosta astiat, myös muovista valmistetut, voidaan pesun jälkeen ottaa koneesta suoraan käyttöön tai sijoittaa astiahyllyyn.

Miele Professional yhdistää lyhyen pesuajan ja kuivat astiat:  Dry+ -kuivausjärjestelmän ansiosta astiat, myös muovista valmistetut, voidaan pesun jälkeen ottaa koneesta suoraan käyttöön tai sijoittaa astiahyllyyn. Kone suodattaa kuivaukseen käytettävän huoneilman ennen kuin tuuletin johtaa sen pesutilaan. Suodatin poistaa ilmasta hienoimmankin pölyn ja hiukkaset ja varmistaa, että astiat ovat täysin puhtaita myös kuivauksen jälkeen.

Puhdasvesijärjestelmän, eli jokaisen pesuvaiheen alussa puhdasta vettä ottavan pesuteknologian ja tehokkaan, vettä lämmittävän kiertovesipumpun ansiosta pesutulos on hygieenisen puhdas. Uusiin PG8099Dry+DOS ja PG8059DOS -malleihin kuuluu integroitu nestemäisen pesuaineen annostelupumppu DOS, joka ei vie erillistä tilaa. Pesuaineen automaattiannostelu takaa sujuvan ja turvallisen työnkulun.

Lisätietoja: miele.fi/professional

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>