Viimeisimmät julkaisut

Merkittävä kansainvälinen muotoilupalkinto Suomeen Chiller Oy:lle

Chiller Oy:n uusi Vari PRO™ -­ilmastointiratkaisu palkittiin arvostetulla Red Dot -­ muotoilupalkinnolla. Red Dot -­kilpailu on järjestetty vuodesta 1955 lähtien ja siitä on muodostunut merkittävä kansainvälinen instituutio. Tapahtumassa on sarjat useille eri tuotteille ja tuotekonsepteille. Red Dot -­kilpailuun osallistui tänä vuonna 5214 tuotetta 57 eri maasta.

chillerRed Dot -­organisaation riippumaton, 41-­jäseninen asiantuntijapaneeli arvioi jokaisen kilpailuun osallistuvan tuotteen, kriteereinään mm. innovatiivisuus, muotoilu, toiminnallisuus, käytettävyys ja ekologisuus. Vari PRO™ -­säätimen lisäksi kilpailussa palkittiin 3 muuta suomalaista innovaatiota. Palkinnon kansainvälinen arvostus rakentaa myös Suomen mainetta edistyksellisenä Pohjoisena maana ja tukee osaltaan yritysten vientihankkeita.

Vari PRO™ -­säädin palkittiin Red Dot, Best of the Best 2016 -­palkinnolla sen ”rajoja ylittävästä muotoilusta ja ratkaisuista”.

Vari PRO™ -­säädin on Chiller Oy:n kehittämä ratkaisu hotelleihin, toimistoihin ja asuinkiinteistöihin, joissa muotoilulla ja käytettävyydellä on suuri merkitys. Reaaliaikainen seuranta mahdollistaa energiansäästön ja koko ilmastointijärjestelmän optimoinnin. Edistyksellinen huonesäädin vastaa käytettävyyden haasteisiin niin kiinteistön huoltajan, asentajan, loppukäyttäjän kuin omistajankin näkökulmasta.

”Säätimen käytettävyys, sen toimintojen logiikka ja muotoilu perustuvat eri käyttäjäryhmien ja -­tapojen perusteellisiin analyyseihin. Vari PRO™ -­säädin tarjoaa selkeän käyttäjäkokemuksen, välittömät palautteet valinnoista ja kattavat työkalut ilmastoinnin järjestelmien ohjaamiseen ja optimointiin. Yhdessä ilmastoinnin päätelaitteiden kanssa se vie ilmastointiajattelun uudelle tasolle!” Mikko Toivonen, tuotepäällikkö.

Lisätietoja Vari PRO™ -­säätimestä Chiller Oy:n myynnistä:
Puh. 09 2747 670
info@chiller.fiwww.chiller.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>