Viimeisimmät julkaisut

Matias Mehtätalo Tenconin toimitusjohtajaksi

Matias Mehtätalo on nimitetty Tencon Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2021. Tencon Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Kari Mäenpää siirtyy samalla hallituksen puheenjohtajaksi.

Matias Mehtätalo. Kuva: Sebastian Ratu

Avain Yhtiöt -konserniin kuuluva Tencon Oy on vuonna 2017 perustettu uudisrakentamiseen erikoistunut yritys. Mehtätalo siirtyy toimitusjohtajaksi Tenconin tuotantojohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut uudisrakentamisesta, työmaiden johtamisesta ja resurssoinnista. Mehtätalo on kuulunut Avain Yhtiöt -konsernin johtoryhmään toukokuusta 2020 alkaen. Aiemmin Mehtätalo työskenteli Avain Rakennuttajalla projektipäällikkönä, jolloin hänen vastuualueellaan oli uudishankkeiden rakennuttaminen. Mehtätalo on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

“Olemme erittäin iloisia, että saamme nostettua uusia voimia talon sisältä konsernin johtopaikoille. Matiaksella on vahva osaaminen kustannustehokkaasta rakentamisesta ja hyvä näkemys kuinka Tenconia viedään yhdessä eteenpäin”, sanoo Avain Yhtiöt -konsernin toimitusjohtaja Perttu Liukku.

“Olen seurannut aiemmissa tehtävissäni Tenconin kasvutarinaa läheltä lähes yhtiön perustamisesta saakka ja innostunut mahdollisuudesta johtaa yhtiön kannattavaa kasvua. Useiden suurten aluehankkeiden sujuva läpivienti on osoittanut Tenconin henkilöstön osaamisen olevan alan terävintä kärkeä. Pyrimme jatkossakin olemaan poikkeuksellisen ketterä ja ratkaisukeskeinen organisaatio ja pitämään yllä yhtiön vahvaa tekemisen meininkiä”, Matias Mehtätalo kertoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>