Viimeisimmät julkaisut

Maria Kalli Vexven myynti- ja markkinointijohtajaksi

Maria Kalli on nimitetty Vexve Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi 1.9.2020 alkaen. Myynti- ja markkinointijohtajana Maria Kalli vastaa yrityksen myynti-, asiakaspalvelu- ja markkinointiorganisaatiosta sekä liiketoiminnan kehityksestä.

Maria Kalli

Maria Kallilla on yli 10 vuoden kokemus Vexvellä kansainvälisessä myynnissä sekä myynnin johtotehtävissä. Viimeiset neljä vuotta Kalli on toiminut myyntialuejohtajana ja osana Vexven johtoryhmää vastaten Pohjoismaiden ja Pohjois-Amerikan myynnistä sekä Vexven Smart Solutions -kehityshankkeesta.

”Uskon että myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin integroiminen auttaa meitä kuulemaan asiakkaidemme tarpeita yhä paremmin ja näin tuottamaan alan parhaat palvelut ja laadukkaimmat tuotteet asiakkaidemme käyttöön. Tärkeä vuosikymmen ilmastoneutraalin energiajärjestelmän luomisessa on alkamassa ja kaukoenergialla on tässä keskeinen rooli. Minulle on tärkeää, että me Vexvellä olemme osana mahdollistamassa tätä muutosta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>