Viimeisimmät julkaisut

Magnus Eriksson aloitti Assemblin Oy:n talousjohtajana

Assemblin Oy: n uutena talousjohtajana aloitti 23.3.2017 KTK Magnus Eriksson

Magnus Eriksson

Erikssonin vastuulla on Assemblinin Suomen toimintojen sisäinen ja ulkoinen laskenta sekä taloushallinnon asiakaspalvelu.

Eriksson on aiemmin työskennellyt Consti Talotekniikan Oy:n talouspäällikkönä sekä taloushallinnon johtotehtävissä IT:n ja teollisuuden kaupan puolella. Assemblinilla Eriksson pääsee hyödyntämään vahvaa taloushallinnon osaamistaan kiinteässä yhteistyössä eri liiketoimintayksiköiden kanssa.

– Assemblin on kehityskelpoinen yritys, ja pyrin omalla työlläni tuomaan ihmisiä yhteen sekä vahvistamaan Assemblinin me-henkeä. Odotan haasteita ja yhteisiä onnistumisia, kertoo Magnus Eriksson.

Työn vastapainona Eriksson viettää paljon aikaa mökkeillen ja veneillen perheensä kanssa.

 

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>