Viimeisimmät julkaisut

LVI-Naiset ry on valinnut Vuoden 2016 LVI-Naiseksi Vallox Oy:n Tarja Uusitalon

Vuoden LVI-nainen Tarja Uusitalo: “Palkinto on tunnustus kaikille taustalla toimiville arjen puurtajille”

LVI-Naiset ry on valinnut Vuoden 2016 LVI-Naiseksi Vallox Oy:n Tarja Uusitalon: Tämä palkinto on tunnustus meille kaikille taustalla toimiville arjen puurtajille, kommentoi Uusitalo saamastaan palkinnosta.  Vuoden LVI nainen toimii myyntisihteerin tehtävissä Vallox oy:ssä.

Tarja Uusitaloa on kuvattiin valintaperusteissa palveluhenkiseksi sekä ja lankoja käsissään pitäväksi henkilöksi, jonka huomaan asiat voi aina luottavaisesti jättää, tietäen että asia hoituu. ”Palvelee aina asiakkaitaan loppuun saakka etsii ratkaisun vaikka mistä. Puhelimeen hän vastaa aina. Pikku pöpöt eivät Tarjaa kaada sänkyyn. Koskaan ei ole hänen kuultu sanovan työkavereilleen tai asiakkailleen pahasti vaan hiljaisesti ja huomiota sen suuremmin herättämättä Tarja hoitaa hankalammatkin tilanteet.”

Uusitalon esimies, Valloxin myyntipäällikkö Juha Suonsivu, vahvistaa Uusitalon vankan asiakaspalvelu- ja myyntihengen. On kysymys sitten tilauksesta, tarjouskyselystä, hinnaston päivittämisestä, asiakastietojen hallinnasta tai eri sidosryhmien palvelemisesta, on hänellä aina langat käsissään. Usein soittaessani vastaamattoman puhelun perään saan kuulla: ”Ei hätää, Tarja hoiti jo asian.”

Uusitalo rakentaa vahvasti yhteistyötä ympärillään olevien kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Tätä piirrettä me arvostamme LVI-naisissa, kertoo LVI-Naiset ry:n puheenjohtajana toimiva Kissconsulting oy:n Maarika Maury. LVI -naisten toiminnan arvoissa korostamme yhteistyötä, luovuutta ja pilkettä silmäkulmassa.

Uusitalolla on kaupallinen tutkinto ja tulleensa LVI -alalle hieman vahingossa, mutta kertoo viihtyneensä nykyisessä myyntisihteerin työssä erinomaisesti: ”Kaupallisesta koulutuksestani on ollut hyötyä työtehtävissä, mutta teknistä osaamistani olen joutunut koko ajan kehittämään. Muun muassa kiristyvät energiamääräykset ja rakennusautomaatio antavat tänä päivänä omat haasteensa kaikille meille LVI-alan toimijoille.”

Valinnassa korostui myös pitkä kokemus. Tarja Uusitalo on tehnyt mittavan uran yhdessä maan johtavassa LTO-laitteita ja huippuimureita valmistamassa yrityksessä Vallox Oy:ssä. Takanaan hänellä on työuraa alkaen jo vuodesta 1989 .


LVI-Naiset ry on vuonna 2008 perustettu LVI-alalla toimivien naisten yhteistyöverkosto. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää naisten näkyvyyttä, verkostoitumista ja kehittymistä LVI-alalla sekä toimia esikuvana ja näin kannustaa nuoria naisia alan opintojen pariin. LVI-naisten arvot ovat luovuus, yhteistyö ja pilke silmäkulmassa. 

Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva asumisen ilmanvaihtolaitteita kehittävä ja valmistava yritys. Yritys on yli 40-vuotisen toimintansa ajan ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä. Energiaa säästävillä Vallox-ilmanvaihtolaitteilla luodaan huoneistoon yksilöllisesti ohjattava, raikas ja terveellinen sisäilmasto, joka lisää asukkaiden hyvinvointia ja pitää rakenteet kuivina. Valloxin liikevaihto oli vuonna 2015 n. 37 miljoonaa euroa, josta noin puolet tuli viennistä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>