Viimeisimmät julkaisut

Lumme Energia ostaa lisää Solarigoa

Mikkeliläinen Lumme Energia Oy uskoo aurinkosähköä tuottavan energiayhtiö Solarigo Systems Oy:n tulevaisuuden näkymiin ja lisää omistusosuuttaan yhtiössä.

”Asiakkaiden kiinnostus kotimaiseen aurinkosähköön on säilynyt korkealla tasolla näistä poikkeuksellisista ajoista huolimatta”, Solarigo Systems Oy:n toimitusjohtaja Antti Koskelainen sanoo.

Solarigo on vakuuttanut meidät vahvalla kasvullaan. Viime vuoden kesältä alkanut yhteistyö on edennyt hienosti suunniteltujen tavoitteidemme mukaisesti. Vahvistaaksemme yhteistä kasvuamme lisäämme nyt Solarigon taloudellisia resursseja ja samalla myös omistustamme yhtiössä”, Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta kertoo.

Lumme Energia Oy hankki itselleen pääomistuksen Solarigo-konsernista jo alkukesällä 2019.

Solarigo on keskittynyt yrityksille tarjottavaan kiinteistökohtaisesti hajautettuun aurinkosähköntuotantoon ja sitä tukeviin palveluihin. Lumme Energian mukaan Solarigon vahvuutena on isojen, pinta-alaltaan useiden hehtaarien, aurinkosähköjärjestelmien toteuttaminen.

Lumme Energian mukaan aurinkosähköalan kasvu on ollut toistaiseksi noin 100 % vuosittain. Solarigo ja Lumme Energia varautuvat lisäämään investointeja aurinkosähköjärjestelmiin Pohjoismaisilla markkinoilla.

Yritysten tavoitteena on tehdä uusiutuvan aurinkosähkön hankkimisesta asiakkaille entistäkin helpompaa. Tämä onnistuu Ilman investointia  PPA-palveluna (Power Purchase Agreement), jossa ostettava sähköenergia tuotetaan omalla katolla.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>