Viimeisimmät julkaisut

LSK urakoi sähköt Kymenlaakson keskussairaalan uuteen F-osaan

Kymenlaakson keskussairaalan laajennus- ja peruskorjaushanke etenee, seuraavaksi rakennetaan F-talo. Päätoteuttaja on YIT Suomi Oyj. YIT on valinnut LSK Electrics Oy:n sähkö-, tele- ja tietojärjestelmäurakoitsijaksi.

F-taloon sijoittuu suurin osa osastopaikoista, laboratorio, lääkevalmistus ja logistiikka. Rakennus on 19 700 neliön kokonaisuus. Vanhan rakennuksen purku sekä uudisrakennuksen valmistelevat työt aloitetaan maaliskuussa 2021, ja rakennus on valmis käyttöönotettavaksi syksyllä 2023.

–Tämä on todella merkittävä ja mieluinen hanke. Työllistämme monipuolisesti henkilöstöämme sekä alihankkijoitamme seuraavan kahden vuoden ajan. Hanke toteutetaan nk. avoimella urakkamallilla, joka on mielestäni erittäin hyvä valinta tilaajaltamme YIT:ltä näin mittavaan kohteeseen. Yhteistyömalli tukee sekä rakennuttajan että rakentajien tavoitetta toteuttaa hanke hyvässä yhteistyössä sekä jatkuvasti yhdessä kehittäen, LSK:n talotekniikkaliiketoiminnan johtaja Jarmo Töyräs sanoo. LSK Electrics on osa perheomisteista LSK-konsernia.

 LSK on toteutuskumppanimme merkittävän hankkeen sähköurakassa. Meille on tärkeää, että hankkeen kaikki osa-alueet sujuvat suunnitelman mukaisesti, muutostarpeet ennakoidaan hyvin ja voimme luottaa kumppanimme osaamiseen kohteen erityispiirteet huomioiden. Avoin ja kehittävä yhteistyömalli on meille luonteva tapa toimia ja urakkamuoto valittiinkin ”hankkeen parhaaksi”- periaatteella, toteaa YIT:n yksikönjohtaja Kari Löytynoja.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>