Viimeisimmät julkaisut

Liukuovet hurmaavat käytännöllisyydellään!

Liukuovia nähdään yhä useammissa kodeissa. Syitä suosiolle on monia: ne ovat esteettömiä ja vapauttavat tilaa varsinkin pienissä asunnoissa. Liukuovet toimivat myös erinomaisina tilanjakajina. JELD-WENiltä ilmestyy tänä keväänä kaksi uutta lasitettua liukuovimallia.

Kuvassa: Unique 507 Slide -liukuovi

Lasitetut Unique 504 Slide- ja Unique 507 Slide -liukuovet ovat tyylikkäitä uutuuksia, jotka tuovat sisustukseen ripauksen arvokkuutta. Unique 504 on 1-peilinen lasitettu ovi, eli siinä on yksi iso lasiaukko. Unique 507 taas on 3-peilinen lasitettu ovi. Lasivaihtoehtoja on neljä: kirkas lasi, satiinilasi, MasterCarre-kuviolasi ja Chinchilla-kuviolasi.

Liukuoven aukeaminen ei vaadi lattiapinta-alaa, joten ne jättävät enemmän tilaa muulle sisustukselle. Liukuovet ovat erinomainen oviratkaisu myös ahtaisiin tiloihin. Usein esimerkiksi vaatehuoneessa saranoidun oven aukaiseminen voi olla tilan puolesta hankalaa. Kaikki JELD-WENin liukuovimallit voidaan asentaa joko seinän sisään tai seinän päälle. Seinän päällä liukuva ovi on erittäin helppo jälkiasentaa remonttikohteisiin. Erityisesti uudiskohteisiin sopii seinän sisään liukuva ovi, joka vapauttaa sekä lattia- että seinäpinta-alan. Lisäksi seinän sisään liukuvaa ovea on saatavana pariovena, ja se toimii erinomaisesti esimerkiksi tilanjakajana keittiön ja olohuoneen välillä.
JELD-WENillä on uusien lasitettujen liukuovien lisäksi valittavana 7 erilaista ovimallia. Liukuovien design ja paksuus on sama kuin saranoiduissa ovissa – kodin voi siis sisustaa sekä liukuovilla että saranoiduilla ovilla sisustuksen kärsimättä. Kaikki liukuovilevyt ovat Avainlipputuotteita. Lisäksi saatavana on lasiliukuovi, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>