Viimeisimmät julkaisut

Lindströmin BIM-objektit saniteettitilojen suunnitteluun

Lindströmin BIM-objektit hygienialaitteille on toteutettu Archicad- ja Revit-ohjelmistoihin, jotka ovat yleisesti käytettyjä arkkitehtiohjelmistoja.

BIM-objektien avulla saniteettitilojen suunnittelu tapahtuu kolmiuloitteisesti ja ne helpottavat huomattavasti tilojen visuaalisuuden suunnittelua, sillä laitteiden mitat ja tuotetiedot löytyvät suoraan objekteista. Ohjelmistojen avulla voit sommitella Lindströmin hygienialaitteet tilan mittojen mukaan paikoilleen ja näet objekteista suoraan, miltä laitteet näyttävät erivärisinä ja haluamillasi kuvioilla 3D-näkymässä. Objektit sisältävät myös tarkat tuotetiedot jokaisesta tuotteesta. Virtuaalisessa mallissa näet suunnittelemasi tilan yhteensopivuuden kaikkien hygienialaitteidemme kanssa. Ohjelmistojen avulla voit luetteloida käyttämäsi objektit esimerkiksi määrälaskentaa tai tilausta varten.

Hygienialaitteidemme CAD-objektit ovat nyt saatavissa myös bimcomponents.com-sivuilta!

Lindström tarjoaa kiinteistöihin yksilöllisesti suunnitellut, yrityksen ja kiinteistön muuta ilmettä tukevat matot ja hygienialaitteet – tarvittaessa myös pöytäliinat ja muut ravintolan tekstiilit suojaukseen ja sisustukseen. Ainoana Suomessa saat koko kokonaisuuden Lindströmiltä – ja kaikkiin valitsemiisi tuotteisiin voidaan painaa suunnittelemasi kuosi, kuva, teksti tai väri. Voit myös valita tilan ilmeeseen sopivan kuosin kaikkiin tuotteisiimme Lindströmin valmismallistoista.

Lue lisää BIM-objekteista sivuiltamme »

Kysy tuotteistamme ja palveluistamme lisää »

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>